Se anunță mari schimbări în dragoste pentru aceste 2 zodii în luna mai. Care sunt acestea?

Se anunță mari schimbări în dragoste pentru aceste 2 zodii în luna mai. Care sunt acestea?

 

Fecioară


Viața ta amoroasă se transformă luna aceasta, deoarece te împaci cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Te agăți constant de logică, concentrându-te pe cine este disponibil, cine este interesat, cine este "drăguț" și cine îndeplinește minimul necesar pentru decență, și este timpul să arunci această gândire la gunoi.

Îți place ceea ce îți place și vrei ceea ce vrei și ori de câte ori îți trece prin cap că nu este ceea ce ar trebui să-ți placă sau să-ți dorești, doar îți faci un deserviciu.

Nu poți face un pătrat să se potrivească într-o gaură rotundă nici măcar tu, perfecțiunea întruchipată.

Așa că urmeaază-ți instinctul, odată pentru totdeauna. Lumea s-a săturat să vadă cum îți parcurgi cu calm opțiunile, încercând să dai o întorsătură pozitivă unei întâlniri romantice și apoi să spui despre acea potențială relație că "nu ar funcționa niciodată".

Toată lumea poate vedea care este singurul lucru cu care nu te poți împăca și este timpul să adopti o mentalitate mai sinceră față de propriile preferințe.


Sandvișul cu roșii s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, dar dacă te face fericit/ă, dacă este lucrul tău preferat din lume, nu are rost să te prefaci că nu este.

Citește și: Motive pentru care să-l iubești, în funcție de zodia lui

Pești


Este timpul să-ți transformi sentimentele în acțiuni luna aceasta. Să iei miile de cuvinte care-ți zboară prin cap sau stau ascunse în jurnalul tău și să le spui, pe cele mai multe dintre ele oricum, cu voce tare.

Viața ta amoroasă se transformă atunci când încetezi să o ascunzi de lume.

Ești atât de rece uneori, încât oamenii nu au nicio idee că ești interesat/ă de cineva.

Crezi că dragostea este ceva care ar trebui să apară bătând la ușa ta într-o zi, și că tu ar trebui să stai și să aștepți, dar nu este deloc așa. Nimeni nu vine la ușa ta dacă nu știe unde locuiești și dacă nu i-ai invitat.

Nu trebuie să îți declari dragostea primei persoane pe care o întâlnești, dar ar fi de ajutor dacă ai putea flirta într-un mod pe care cel puțin oamenii îl pot observa.

Te subestimezi constant și îți sabotezi și șansele tale cu oamenii de care ești atras/ă.
Când presupui că cineva nu este interesat înainte de a te întâlni cu acea persoană, pierzi enorm.

Formalitatea și falsa ta indiferență îi pot intimida pe cei care mor de nerăbdare să facă prima mișcare spre tine. Ești o persoană atât de autentică, cu atât de multe de oferit, trebuie doar să nu te mai abții.

Poate te interesează și: Cum sunt zodiile când sunt îndrăgostite

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod