Află cum se va termina relația ta, în funcție de zodia în care te-ai născut

Află cum se va termina relația ta, în funcție de zodia în care te-ai născut

 

Berbec


Relațiile tale se termină de obicei în foc și flăcări, deoarece ești foarte pasional/ă. Drept urmare, relațiile tale încep intens și se termină intens.

Taur


Relațiile tale se termină de obicei în lacrimi, pentru că nu suporți gândul de a-ți lua rămas bun de la cineva care ți-a schimbat viața în atât de multe moduri.

Gemeni


Relațiile tale se termină de obicei în grabă, pentru că te îndrăgostești repede și intens și ajungi să-ți pierzi interesul la fel de repede odată ce persoana respectivă face ceva ce nu poți tolera.

Rac


Relațiile tale se termină de obicei în dezamăgire, deoarece crezi că fiecare iubire este adevărata ta iubire, persoana cu care vei rămâne pentru totdeauna.

Leu


Relațiile tale se termină de obicei în certuri, pentru că nu vei renunța ușor la cineva și nu vei dori să accepți că relația s-a încheiat cu adevărat.

Fecioară


Relațiile tale se termină de obicei în termeni buni, deoarece ești suficient de matur/ă și de respectuos/oasă pentru a purta conversații importante fără a le transforma în țipete sau a vă învinovăți unul pe celălalt.

Citește și: 5 lucruri care spun totul despre tine, în funcție de zodia ta

Balanță


Relațiile tale se termină de obicei de comun acord, deoarece amâdnoi vă veți da seama că funcționați mai bine separat decât împreună.

Scorpion


Relațiile tale se termină de obicei în resentimente și amărăciune pentru că ești genul care ține ranchiună și nu iartă ușor atunci când ești tratat/ă ca un gunoi.

Săgetător


Relațiile tale se termină în mod obișnuit în șoc, deoarece gândești optimist și nu vezi niciodată despărțirile care vin.

Capricorn


Relațiile tale se termină de obicei în întrebări pentru că nu ajungi niciodată să obții un răspuns solid despre motivul pentru care el/ea s-a despărțit de tine sau de ce nu te-a tratat așa cum ți-ai dorit tot timpul.

Vărsător


Relațiile tale se termină de obicei în emoție, pentru că știi că așa este cel mai bine pentru tine și că vei fi mai fericit/ă ca niciodată odată ce inima ta se va vindeca.

Pești


Relațiile tale se termină de obicei în prietenii, pentru că nu vrei să încetezi să vorbești cu cineva care a însemnat atât de mult pentru tine și a fost acolo de-a lungul atâtor suișuri și coborâșuri.



Poate te interesează și: Vacanța visurilor tale, în funcție de zodia în care te-ai născut

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod