Care este cel mai rar semn zodiacal și de ce oamenii născuți sub acest semn sunt speciali?

Sunt 12 semne în zodiac, dar numai unul este atât de special și rar. Află despre ce zodie este vorba!

Te-ai întrebat vreodată câți alți oameni s-au născut sub semnul tău zodiacal? Sau crezi uneori că întâlnești în special oameni care sunt născuți sub un anumit semn zodiacal, precum Berbecul de exemplu?

Ei bine, există dovezi că unele semne sunt mult mai frecvente decât altele, iar un semn din cele 12 este cu adevărat rar!

Din punct de vedere statistic, mai multe zodii concurează pentru titlul de cel mai rar semn zodiacal. Acest lucru se întâmplă deoarece evenimentele globale, vremea sau chiar sărbătorile și vacanțele influențează perioadele de concepție și naștere.

Care este cel mai rar semn zodiacal?


Cel mai rar semn zodiacal este Vărsătorul. Nativii Vărsător sunt cel mai puțin numeroși deoarece februarie este luna cu cele mai puține nașteri, în general, conform statisticilor citate de womenshealthmag.com.

De asemenea, perioada de la sfârșitul lunii ianuarie până la începutul lunii februarie, când Soarele se află în Vărsător, este cea mai scurtă din punct de vedere astrologic.

Care sunt trăsăturile celui mai rar semn zodiacal?


Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind rebelii zodiacului.

Guvernați de Saturn, planeta karmei, disciplinei și structurii, dar și de Uranus, planeta schimbărilor revoluționare, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru tendința lor de a pune sub semnul întrebării regulile și structura. Sunt oameni independenți și evoluați, cărora nu le este frică să pună la îndoială autoritatea pentru a crea un mediu bazat pe corectitudine, adaugă specialistul.

Nativii Vărsător prețuiesc prieteniile mai mult decât relațiile romantice pentru că nu le place să fie legați emoțional.

Citește și: Află cum se va termina relația ta, în funcție de zodia în care te-ai născut

Semne zodiacale compatibile cu Vărsătorul


Vărsătorii sunt foarte selectivi cu privire la oamenii cărora le acordă atenție.

Dar unele semne precum Balanța, Gemenii, Berbecul sau Săgetătorul pot fi o pereche bună pentru acest semn de aer. Motivul este că Vărsătorii preferă oamenii care sunt curioși, rebeli și interesanți. Vor să fie împinși dincolo de zona lor de confort, iar semnele de aer și de foc pot face asta.

Vărsătorul are și o legătură strânsă cu Leul. Reprezintă perfect sintagma "opusurile se atrag". Există o diferență de șase luni între aceste două semne, care sunt opuse pe roata zodiacalului.

Care este cel mai comun semn zodiacal?


Lupta pentru statutul de "cel mai comun semn" este între Leu și Fecioară. Un studiu realizat între 1994 și 2014, care a calculat numărul mediu de nașteri pentru fiecare lună, a indicat că Fecioara este zodia cu cei mai mulți reprezentanți de câteva decenii.

Însă, în ultimii ani, cele mai multe nașteri au avut loc între iulie și august, potrivit statisticilor.

Și pentru că perioada în care Soarele se află în zodia Leu este 23 iulie – 22 august, se pare că acum această zodie este cea mai frecventă.

Care este al doilea cel mai rar semn zodiacal?


Pe locul doi în lista celor mai rare semne se află Capricornul. Ca și în cazul Vărsătorului, în general, nu mulți copii se nasc în preajma sărbătorilor de iarnă, precum Crăciunul sau Anul Nou, conform datelor culese între 1973 și 1999 de The New York Times.

Ca și Vărsătorul, Capricornul este condus și de Saturn, planeta karmei și a lecțiilor dificile. Așa că este interesant dacă ne gândim că cele mai rare semne ale zodiacului se confruntă adesea cu sentimente de izolare și singurătate pe măsură ce învață să se descopere și să-și aprecieze calitățile”.

Poate te interesează și: Cum sunt zodiile când sunt îndrăgostite

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod