Gwyneth Paltrow dă sfaturi despre premenopauză și vorbește despre dieta ei cu supă de oase

Actrița Gwyneth Paltrow ne dă sfaturi legate de premenopauză și ne spune să încercăm să avem “o sănătate generală bună”. De asemenea, ea explică și de ce s-a axat pe supa de oase.
Starul a mărturisit, pe Instagram că, în opinia sa, „oamenii ar trebui să-și urmeze cu adevărat instinctul și să aibă conversații solide cu medicii lor”. De asemenea, Paltrow oferă și câteva sfaturi legate de premenopauză.

 
Gwyneth Paltrow ne dă sfaturi despre premenopauză

 

Fondatoarea Goop, Gwyneth Paltrow, în vârstă de 50 de ani, a fost întrebată, pe Instagram Story, despre abordarea ei asupra premenopauză, pe care Clinica Mayo o definește ca fiind momentul în care corpul unei femei face tranziția la menopauză și începe să simtă simptome precum bufeuri, probleme de somn și schimbări de dispoziție. 

Actrița a răspuns: „Abordarea mea față de premenopauză este, de fapt, doar să încerc să am o sănătate generală bună.
Atât o bună sănătate intestinală, somn, hidratare, meditație, un fel de toate principiile de bază ale stării de bine. Și fiți deschise și la mai multe intervenții alopate. Cred că oamenii ar trebui să-și urmeze cu adevărat instinctul și să aibă conversații solide cu medicii lor. Recent am găsit un ginecolog integrat și funcțional, așa că este destul de bine.”
 

 
Paltrow a vorbit și despre dieta ei cu supă de oase

 

Luna trecută, Paltrow a abordat reacțiile la comentariile pe care le-a făcut la episodul ei din podcastul The Art of Being Well cu Dr. Will Cole despre dieta ei antiinflamatoare cu bulion de oase și legume.

Ea i-a spus doctorului Cole: „Mănânc cina devreme seara.
Țin un frumos post intermitent. De obicei, mănânc ceva la aproximativ ora 12. Dimineața, iau ceva care nu îmi va crește glicemia, așa că îmi beau doar cafeaua. Dar îmi place foarte mult supa la prânz. Mănânc supă de oase la prânz în multe zile."

 Gwyneth Paltrow abordează „reacțiile” din cauza dietei antiinflamatorii și spune că mănâncă „mai mult decât supa de oase”.
 


Dieta a ajutat-o să scape de sechelele post-Covid
 


Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe povestea ei de pe Instagram, ea a stabilit recordul cu privire la obiceiurile ei alimentare, pe care mulți le-au spus că sunt „nesănătoase”, spunând că dieta a fost una pe care ea și medicul ei au decis să o ajute să facă față efectelor persistente ale COVID 19.

Câștigătoarea Premiului Academiei a explicat: „Am sechele post Covid.
Practic, am așa numitul long-Covid, iar la mine se manifestă printr-un nivel foarte ridicat de inflamație în organism. Așa că, am lucrat cu Dr. Cole pentru a mă concentra, cu adevărat, pe alimente care nu sunt inflamatorii. Prin urmare, mănânc o mulțime de legume gătite, tot felul de protein și carbohidrați sănătoși, totul pentru a reduce, cu adevărat, inflamația. Și iată că a funcționat foarte bine”, a adăugat ea. 

 
 
Paltrow susține că, totuși, mănâncă diversificat
 

 
„Această decizie, cu privire la dieta mea, se bazează pe rezultatele mele medicale și pe testele extinse pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Asta nu înseamnă, însă, că mănânc așa toată ziua, în fiecare zi.
Și, apropo, mănânc mult mai multe lucruri decât supa de oase și legume. Mănânc mese complete și, de asemenea, am o mulțime de zile în care mănânc orice vreau. De exemplu, mănânc cartofi prăjiți și orice altceva. Principiul de bază a fost, însă, să încerc să fiu sănătoasă și să mănânc alimente care să calmeze cu adevărat sistemul digestive și să reducă procesele inflamatorii din organism.", a explicat Paltrow.
 
Surse foto: Instagram și Hepta 
3 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod