Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsnicie. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum a evoluat povestea lor de iubire

Kevin Costner și soția sa, Christine Baumgartner, au decis să pună capăt căsniciei lor, după 18 ani de mariaj. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum a evoluat povestea lor de iubire.
Kevin Costner și soția sa au împreună trei copii, iar Christine este cea care a luat inițiativa și a depus actele pentru divorț, după 18 ani de mariaj.
 


Divorț după 18 ani de căsnicie

 

Divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner, după 18 ani de căsnicie, a luat prin surprindere pe toată lumea, în special datorită faptului că faimosul actor vorbea, întotdeauna, laudativ la adresa soției sale. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum a evoluat povestea lor de iubire.
 


Purtătorul de cuvând al actorului confirmă vestea
 

 
Vestea separării a fost confirmată de purtătorul de cuvând al lui Kevin Costner: „Cu mare tristețe vă anunț că există niște circumstanțe, ce nu depend de voința sa, care l-au determinat pe Kevin Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei.
Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectat, în aceste momente în care ei traversează o perioadă dificilă”.

Nu mai departe de luna noiembrie a anului trecut, actorul a făcut niște declarații frumoase despre Christine:  „Soția mea face lucruri care… pur și simplu ajută.
Casa este mai frumoasă datorită ei. Totul este mai cald datorită ei. Sunt aceste mici lucruri pe care ea le face și cred că este puterea iubirii”.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2004 și au împreună trei copii: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani).  Actorul Kevin Costner mai are patru alți copii din relații anterioare, două fete, Annie și Lily, și doi băieți, Joe și Liam.


Cu ce se ocupă soția lui

 
 
Christine Baumgartner proiectează genți de mână, sub eticheta Cat Bag Couture, care sunt disponibile în buticuri din apropierea fermei de 160 de acri a cuplului, din Aspen, Colorado.
Ea a explicat, pentru Denver Post, în 2005, cum a început călătoria ei pentru a deveni designer de genți. „Când am venit cu niște mostre, i-am arătat lui Kevin și el a spus că sunt frumoase și uimitoare. Mi-a spus că ar trebui să trec la pasul următor și a promis că mă va ajuta. Întotdeauna mi-au plăcut moda și stilul, iar dacă poți să le amesteci cu funcționalitatea, este perfect.", și-a amintit ea.
 


Cum s-au cunoscut

 
 
Costner era căsătorit, încă, cu prima sa soție, Cindy Silva, când a cunoscut-o, initial, pe Baumgartner.
Cei doi s-au întâlnit, prima oară, pe un teren de golf unde Costner repeta pentru comedia romantică, din 1996, Tin Cup.
După ce Costner și Silva au divorțat, în 1994, el s-a întâlnit, pentru scurt timp, și a avut și un copil, cu Bridget Rooney. În 1998, după despărțirea sa de Rooney, Costner a reîntâlnit-o pe Baumgartner la un restaurant, iar, la scurt timp, între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire.

„Am făcut schimb de numere de telefon și i-am spus că o voi căuta. Am întrebat-o dacă nu o deranjează dacă o sun în două săptămâni. Nu mi-am dat seama că era ca o insultă pentru o femeie”, a spus Costner, pentru People, în 2003.
 


Au făcut o nuntă de poveste, în 2004

 

Nunta lui Baumgartner cu Costner, din 2004, a fost de poveste. Ceremonia a avut loc pe ferma de 160 de acri a lui Costner, The Dunbar, din Aspen. Actorul a sosit într-o trăsură trasă de cai, în timp ce Baumgartner a venit la ceremonie într-un camion verde de epocă.
Dunbar, numit după personajul din Dances with Wolves, al lui Costner, este încă deținut de Costner și este acum disponibil ca loc de nuntă privat.
 

 
Cei doi locuiesc în Santa Barbara



În ciuda faptului că are rădăcini puternice în Colorado, unde Costner deține o fermă de 160 de acri, Baumgartner locuiește, cu soțul ei și copiii lor, în Santa Barbara, California.
Familia și-a listat proprietatea Montecito în 2017 pentru 60 de milioane de dolari.
 


Au trei copii împreună

 

În ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani, Baumgartner a fost sinceră cu Kevin Costner în privința dorinței ei de a-și întemeia o familie.
Costner a dezvăluit, ulterior,  că în prima zi a relației lor, Baumgartner i-a spus: „Dacă ai de gând să fii cu mine, trebuie să știi că a avea copii este foarte important pentru mine."
La trei ani după ce s-a căsătorit cu Costner, Baumgartner l-a născut pe fiul lor Cayden Wyatt, urmat de al doilea fiu - Hayes Logan și de fiica lor - Grace Avery. 
Baumgartner este, de asemenea,  mamă vitregă a copiilor lui Costner din relațiile anterioare: Liam, a cărui mamă este Rooney, și Joe, Lily și Annie din căsătoria lui cu Silva.
 


Relația lor s-a întărit, în timpul carantinei Covid

 
 
În perioada de carantină din pandemia Covid, relația dintre Baumgartner și soțul ei s-a întărit. În toată acea perioadă Baumgartner și-a educat copiii la domiciliu, în mare parte ea fiind cea care superviza temele lor și modul în care se desfășurau lecțiile online, deoarece, așa cum spune ea, Costner este „analfabet la computer”.


Ea a cerut divorțul de Costner în mai 2023

 
 
După 18 ani împreună, Baumgartner și Costner au decis să meargă pe drumuri separate.
Mama în trei copii a cerut divorțul pe 1 mai 2023.
3 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod