Kevin Costner, aniversare la Disneyland

Actorul american, care sâmbătă a împlinit vârsta de 59 de ani, îşi va sărbători ziua de naştere în parcul de distracţii Disneyland, din California.
"Merg la Disneyland cu fiul meu de şase ani, cu fiul meu de patru ani şi cu fiica mea, în vârstă de trei ani. Nu este doar pentru ziua mea de naştere, este o săptămână pe care o vom petrece împreună", a spus actorul într-un interviu, în timpul emisiunii "Daybreak", din Marea Britanie, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Actorul Kevin Costner are şapte copii, din trei relaţii diferite, ultimii trei copii - Cayden Wyatt Costner, Hayes Logan Costner şi Grace Avery Costner fiind rezultaţi din cea de-a treia căsătorie a artistului cu Christine Baumgartner.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani.
Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997), notează Mediafax.

În octombrie 2009, Kevin Costner a venit pentru prima dată în România, unde a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în timpul Festivalului de film Ro-IFF de la Arad.
El a revenit în România în 2012, pentru a filma pentru "Hatfields & McCoys", susţinând cu această ocazie şi un concert într-un club bucureştean.

De altfel, Kevin Costner a mulţumit "comunităţii cinematografice" din România, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune "Hatfields & McCoys", pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal, la gala din 2012, şi a repetat gestul la începutul anului 2013, la gala Globurilor de Aur.

Kevin Costner a jucat recent în filmul "Jack Ryan: Agentul din umbră/ Jack Ryan: Shadow Recruit", de Kenneth Branagh, rolul unui agent CIA, lungmetrajul având premiera în cinematografele din România pe 17 ianuarie.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod