Ce înseamnă o relație adevărată pentru fiecare zodie în parte

Iubirea e ceva la care tânjește toată lumea. Dar, pentru fiecare persoană o relație adevărată poate însemna altceva. Fiecare are propria definiție a iubirii.


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru Berbec, o relație adevărată înseamnă pasiune nestăvilită.

El este o persoană activă, optimistă și onestă. Iubește din toată inima și nu îi e teamă să o arate. Cu toate acestea, impulsivitatea și nerăbdarea care îl caracterizează i-ar putea crea uneori probleme sau pot speria pe cineva.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un Taur definește o relație adevărată drept loialitatea supremă față de iubire.

S-ar putea să nu se grăbească să găsească dragostea, dar odată ce o va face, nu va mai dori să trăiască fără ea. Să aibă pe cineva alături va deveni cel mai important lucru pentru el.

Citește și: Ce îl enervează cel mai tare pe nativul din Capricorn? 5 situații peste care nu poate trece

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt firi foarte sociabile, așa că vor să fie prieteni cu toată lumea.

Dar, au și o latură serioasă, care le poate provoca anumite nesiguranțe. Cuvântul relație înseamnă pentru ei găsirea unei persoane alături de care să se și distreze, dar care și să sape adânc pentru a-i mângâia, liniști și ține companie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru Rac, cuvântul relație înseamnă găsirea confortului.

Este sensibil și emotiv, așadar are nevoie de cineva alături de care să se simtă în largul lui. Își dorește pe cineva care să aibă grijă de el și care să-l iubească necondiționat. Desigur, acest lucru nu înseamnă că este fragil sau slab.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este, din fire, ușor narcisist.

Așadar, cuvântul relație înseamnă pentru el distracție, complimente și admirație. Are multă încredere în el și este foarte inteligent, dar își dorește totuși validarea celorlalți. Să aibă alături pe cineva cu care să se distreze, dar, de asemenea, care să îl laude este tot ce visează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioară, noțiunea de relație înseamnă că lucrurile mici contează cel mai mult.

Să i se spună că arată drăguț sau că îi stă bine cu noua coafură sunt mici detalii care o fac să se simtă extrem de bine. De asemenea, fiind foarte muncitoare, aceste lucruri mici o ajută să se detensioneze.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanță, cuvântul relație înseamnă timp și companie de calitate.

Vrea ca viața lui să fie pașnică și frumoasă alături de o persoană specială.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este o zodie extrem de loială și își dorește sinceritate absolută atunci când vine vorba de dragoste. Pe scurt, cuvântul relație înseamnă sinceritate.

Vrea să știe întotdeauna adevărul, dar uită că asta trebuie să vină și din partea lui. Cu toate acestea, vrea ceva de lungă durată pentru a colecționa o mulțime de amintiri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru un Săgetător, o relație este un cățeluș energic și jucăuș.

Vrea să fie plină de viață, distracție și curiozitate. Cu toate acestea, idealismul lui și așteptările prea mari i-ar putea crea probleme în găsirea unui partener.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi o persoană complicată.

Super responsabil și practic, dar și încăpățânat și neiertător. Deci, semnificația cuvântului relație se rezumă la răbdare și înțelegere. Are nevoie de cineva cu aceste calități deoarece uneori poate fi extrem de dificil. Cineva cu răbdare și înțelegere va ajuta la menținerea unei viitoare relații stabile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Vărsător, cuvântul relație înseamnă iubire, dar și evoluție.

Vrea pe cineva alături de care să se distreze, dar care să îi ofere și șansa de a progresa. Să mențină o relație și să lupte pentru ceea ce îl pasionează ar putea fi dificil, dar dacă găsește persoana potrivită, o să fie fericit pentru totdeauna.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru Pești, cuvântul relație înseamnă dragoste blândă.

Își doresc pe cineva cu suflet bun, care să îi sprijine când au nevoie și care să îi scape de temeri. Trebuie doar să fie sinceri cu privire la ceea ce simt pentru a primi ce își doresc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod