Acești bărbați din zodiac sunt cei mai mari mincinoși. Fii foarte atentă!

Indiferent dacă o numești dezinformare prin omisiune, o poveste inventată sau o mică născocire, nu se poate nega că toată lumea minte din când în când.

Nu contează dacă minți pentru a proteja sentimentele cuiva sau pentru a ieși dintr-o încurcătură, toată lumea a mințit la un moment dat în viață. Cu toate acestea, există unele persoane care ies din situațiile limită destul de ușor, și asta doar datorită abilităților lor înșelătorie demne de Oscar.

Psihologia din spatele minciunilor:


Cea mai comună motivație pentru a spune minciuni este de a evita pedepsirea sau mustrarea. Fie că este vorba despre testul la matematică la care ai luat notă mică sau despre acel termen limită pe care l-ai ratat la locul de muncă, încercăm în mod constant să ieșim basma curată spunând câte o minciună mică din când în când.



Unii mint pentru a-i face pe alții să se simtă bine, în timp ce alții o fac pentru a-și proteja stima de sine.

Este important să înțelegeți că nimeni nu se așteaptă cu adevărat să fii sincer/ă tot timpul, deoarece există anumite lucruri care mai bine rămân nespuse.

Citește și: Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale 



Știai că există câteva semne zodiacale care au stăpânit arta minciunii și manipulării? Da, unii oameni mint mai mult decât ceilalți și dacă sunt prinși vreodată, reușeșc să iasă rapid din situația respectivă.

Acești bărbați din zodiac sunt cei mai mari mincinoși:

 

Gemeni


Gemenii sunt cunoscuți pentru minciunile lor extrem de fine. Din cauza personalității lor duble, pot trece fără probleme de la un personaj la altul într-o clipită. Gemenii sunt maeștri în manipulare și te pot păcăli oricând, oriunde. Au chiar și abilitatea extraordinară de a părea extrem de credibili, tot datorită personalității lor duale. Partea proastă este că, uneori, aceste minciuni pot ieși la iveală, iar atunci viața lor se destramă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanță


Dacă ai întâlnit vreodată o Balanță, știi cât de fermecătoare poate fi. E incredibil de manipulatoare și poate inventa o poveste din nimic.

O parte din farmecul ei este să fie inventivă și creativă atunci când vine vorba de realizarea muncii ei. Deci, indiferent dacă vrea să obțină ceva ce își dorește foarte mult sau nu vrea să dezvăluie detalii din viața ei personală, Balanța nu e cea mai cinstită persoană din lume.

Pești


Sensibilii Pești ar putea spune niște minciuni destul de bune. Chiar dacă la suprafața pot părea destul de vulnerabili, nu te lăsa păcălit/ă de inocența lor. Acest lucru se datorează faptului că emoțiile lor dictează majoritatea conversațiilor și mint ca să arate ca o victimă în întregul scenariu. Dacă îi confrunți atunci când mint, fii pregătit/ă pentru blamarea victimei.

Peștii știu exact ce minciuni să spună și cum să le spună să obțină ceea ce vor în aproape fiecare situație. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod