5 motive pentru care un Taur te va iubi mai mult decât oricine altcineva

Partenerul tău este născut în zodia Taur? Dacă da, ești o norocoasă. Dacă nu, caută-ți unul!

Când te gândești la zodia Taur, ce îți vine mai întâi în minte? Este devotamentul lui față de cei apropiați sau natura lui practică care te aduce cu picioarele pe pământ ori de câte ori devii nerealist/ă? Sau te gândești la încăpățânarea și posesivitatea lui?

În ciuda defectelor sale, Taurul este cu adevărat cel mai bun partener pe care îl poți avea.

Iată 5 motive pentru care un Taur te va iubi ca nimeni altcineva:

 

Este loial


Taurul nu te va trăda niciodată. Este extrem de fidel.

El rămâne lângă tine și nu va face niciodată nimic pentru a te răni în mod intenționat. Nici nu se pune problema de infidelitate.

Citește și: Modul prin care îți arată că te iubește cu adevărat, în funcție de zodia lui

 

Odată ce s-a îndrăgostit de tine, te va iubi pe viață


Când un Taur se îndrăgostește, o face pe viață. Este, așa cum am mai spus, un partener extrem de loial. Va face aproape orice îi stă în putință pentru tine. Este o dragoste care nu ar putea fi mai autentică decât atât.

Vrea să te ajute să evoluezi


Dacă un Taur te iubește, va face tot ce poate pentru a te ajuta să evoluezi, dar nu pentru a te forța să crești. Nu vrea să te schimbe, vrea să te ajute să schimbi lucrurile pe care vrei tu să le schimbi la tine. E un sprijin excelent!

Se răsfață cu tot ce e mai bun în viață


Dacă îți plac întâlnirile nocturne fanteziste, Taurul este partenerul excelent pentru tine. Se bucură se mese rafinate sau de o sticlă fină de vin. Taurul este genul de bărbat care se răsfață cu tot ce e mai bun, așa că apregătește-te să fii răsfățată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

E adeptul relațiilor serioase


Acesta este cel mai important lucru pentru el. Nu îi plac aventurile de-o noapte sau relațiile ocazionale. Are nevoie de un sens real în spatele relațiilor lui, așadar este adepeptul relațiilor serioase și de lungă durată.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marinela Manole pe 28 Mar 2021, 23:03
    Astrologie

    Horoscop aprilie pentru taur

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod