Cele mai norocoase luni din 2021, în funcție de zodia ta

Am scăpat de 2020, iar 2021 promite să fie un an mai bun. Află care sunt cele mai norocoase luni, în funcție de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbec, unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi din zodiac este Vărsătorul. Și, anul acesta, Jupiter și Saturn își petrec cea mai mare parte a timpului în Vărsător, inspirându-te să te îndrepți spre nou. Vei simți chemarea de a reinventa și a improviza, în special în viața ta profesională. Unele răni personale sau profesionale se vor vindeca și îndrăznești să faci pași noi. Dar, nu fi prea impulsiv/ă sau nerăbdător/oare, cere sfatul prietenilor tăi înainte de a acționa. Septembrie și octombrie sunt luni deosebit de bune pentru viața ta sentimentală, în timp ce februarie și iulie îți pot aduce succes în carieră.

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, septembrie

Luni dificile: mai, iunie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu Uranus în semnul tău, cauți libertate și un spirit de noutate. Deși schimbarea nu este întotdeauna pe placul tău, înveți să îmbrățișezi noul. Acesta ar putea fi un an care marchează evoluția în carieră, în special în ianuarie și mai. Este posibil să fii testat/ă și ți se va cere să vii cu ceva altfel. Nu rămâne blocat/ă în tiparele vechi. Romantic, august și septembrie sunt luni bune.

Luni norocoase: ianuarie, martie, mai, septembrie

Luni dificile: februarie, iulie

Citește și: Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta va fi vital pentru tine. Jupiter și Saturn petrec cea mai mare parte a anului în Vărsător și îți vor aprinde și aprofunda dorința de a comunica și de a relaționa. Acesta este un an în care vei fi auzit/ă. Profesional, ți se oferă șanse în februarie și martie. Din punct de vedere sentimental, 2021 poate fi destul de interesant. Acordă o atenție deosebită în ianuarie și octombrie, ai grijă să nu îți irosești energia, ci să te concentrezi pe ceea ce îți dorești și să mergi spre acel lucru.

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Luni dificle: martie, septembrie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să începi anul timid, dar până în martie totul va reveni la normal. Acesta este un an pentru a-ți aprofunda înțelegerea asupra ta, deci studiază, reflectează, jurizează și explorează. În timp ce ai tendința de a lua lucrurile destul de personal, s-ar putea să te trezești gândindu-te la viața ta un pic mai obiectiv și să fii mai capabil/ă să rezolvi problemele și să te detașezi. Ceva nou apare în mediul profesional în martie și aprilie. Din punct de vedere sentimental, octombrie și noiembrie sunt luni deosebit de pline.

Luni norocoase: martie, iunie, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, octombrie

Leu(22 iulie - 22 august)

Acesta este un an puternic pentru tine. Jupiter și Saturn se află în Vărsător pentru cea mai mare parte a anului și acesta este semnul opus ție. Va fi un an care necesită socializare, muncă în echipă și să aduni aliați pentru a crește împreună. Alătură-te echipelor sau grupurilor dedicate îmbunătățirii lumii noastre. Pe plan profesional, mai și iunie ar putea fi interesante. Relațiile sunt accentuate în ianuarie și februarie, ar putea fi un an în care îți asumi angajamente mari de relație.

Luni norocoase: februarie, aprilie, august, decembrie

Luni dificile: mai, octombrie

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În 2021, vei petrece mai mult timp încercând să îți îmbunătățești sănătatea și bunăstarea generală. Dacă vrei să îți asumi un nou hobby, iată unul care se potrivește perfect cu zodia ta. Încearcă să renunți la perfecționism, se întâmplă mult prea des. Jupiter și Saturn îți vor stimula inteligența și discernământul. Pe plan profesional, 2021 poate aduce modificări și îmbunătățiri, în special în februarie și mai. Din punct de vedere romantic, iulie și august sunt incitante.

Luni norocoase: februarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: iunie, noiembrie

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viața ta socială prinde viață anul acesta. Cu Jupiter și Saturn în Vărsător, vei dori să cunoști oameni noi, să porți conversații antrenante și să îți aprofundezi relațiile. Relațiile romantice vor ieși în evidență, în special în februarie și aprilie. La locul de muncă, este un an de colaborare și legături interesanate. Personal și profesional, 2021 este anul tău, e timpul să strălucești.

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: iulie, decembrie

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul acesta este despre casă și familie pentru tine. Poate vrei să te cuibărești și să te concentrezi asupra familiei alese. Este posibil să fii mai clar/ă și mai concis/ă cu privire la anumite relații din viața ta, profesional și personal. Este posibil ca unele relații să fie reinventate, iar altele să trebuiască să se încheie. Din punct de vedere sentimental, unele relații noi și interesante pot începe. Mai este o lună excelentă pentru asta.

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, august

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu Jupiter și Saturn în Vărsător în cea mai mare parte a acestui an, te vei simți mai liber/ă și mai aventuros/oasă ca niciodată. Anul acesta vei fi în mișcare, vei dori să ieși, să călătorești și să înveți ceva nou. Vei avea mult mai multă energie decât de obicei. Ca întotdeauna, asigură-te că ai grijă în ce te bagi. În ianuarie și februarie, cariera ta explodează, iar iulie este o lună incendiară în ceea ce privește dragostea.

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Luni dificile: martie, septembrie

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei acorda o atenție deosebită banilor în acest an. Te vei gândi cu atenție la modul în care vrei să investești și să folosești banii câștigați. S-ar putea chiar să câștigi și mai mulți bani în 2021. Aceste este, de asemenea, un an bun pentru a-ți găsi scopul. Urci pe muntele potrivit? Ești pe cale să realizezi ceea ce ți-ai propus? Trebuie să evaluezi modul în care îți consumi cele mai valoroase resurse: timpul și energia. Din punct de vedere sentimental, acesta ar putea fi un an de experimentare și de libertate, în special în iunie și august.

Luni norocoase: ianuarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: aprilie, octombrie

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este anul tău. Jupiter și Saturn sunt în semnul tău pentru cea mai mare parte a anului, aducând noroc și angajament. Acesta va fi un an în care vei evolua puternic. Adori inovația, prietenia, libertatea și creativitatea de grup și vei avea parte de toate în acest an. În februarie vei avea o șansă extraordinară în fiecare dintre sectoarele vieții tale. Profesional, acordă o atenție deosebită lunii octombrie. În dragoste, aprilie și iulie sunt minunate.

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: mai, noiembrie

Pești(19 februarie - 20 martie)

La mijlocul anului 2021, Jupiter se va muta în zodia ta. Este un moment de mare expansiune și oportunitate. Jupiter ne ajută pe toți să depășim obstacolele sau să scăpăm de ceea ce nu ne mai este util în viața noastră. Sensibilitatea și compasiunea ta sunt cele mai mari atuuri ale tale și acesta este un an în care poți oferi pe deplin aceste calități celorlalți. S-ar putea să simți chemarea de a te oferi voluntar sau să îți ajuți prietenii când traversează momente grele. Din punct de vedere profesional, acesta poate fi un an în care vei face planuri sau îți vei imagina proiecte viitoare. S-ar putea să te simți foarte inspirat/ă. Noiembrie este o lună deosebit de bogată în ceea ce privește carieră. Din punct de vedere sentimental, iunie și iulie sunt suculente.

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: iunie, decembrie

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod