Machiaj de Halloween

8 tutoriale care te învaţă să-ţi faci un machiaj de Halloween. Cele mai bune idei!

Nu ai nevoie neapărat de un costum pentru petrecere dacă ştii să-ţi faci un machiaj de Halloween. Aceste tutoriale îţi arată pas cu pas ce trebuie să faci pentru un machiaj reuşit!

Petrecerile de Halloween pot să fie o adevărată provocare atunci când nu ştii ce costumaţie să alegi şi nici nu ai un buget foarte ridicat pentru a cumpăra exact ceea ce te reprezintă. De aceea, o soluţie salvatoare poate să fie un machiaj reuşit care te scoate din anonimat, dar în acelaşi timp te vei integra perfect în atmosfera acestei sărbători care a început să aibă tot mai mulţi adepţi şi la noi.

Un machiaj de Halloween nu trebuie neapărat să fie unul înspăimântător, ci trebuie să fii inspirată ca să creezi cu ajutorul culorilor un personaj bine conturat.

Dacă nu ai idee ce machiaj de Halloween vrei, îţi recomandăm câteva tutoriale pe care dacă le urmăreşti cu atenţie şi vei învăţa trucurile din video, vei reuşi să obţii un look interesant.

În funcţie de preferinţele tale şi de alegerile vestimentare pe care le faci poţi să găseşti cea mai bună idee pentru a fi trendy la petrecerea de Halloween. Iată opt tutoriale video reuşite care te învaţă cum să faci pas cu pas un machiaj reuşit de Halloween:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod