Tratament cu cuburi de gheata pentru ten

Cum să foloseşti cuburile de gheaţă pentru a avea un ten perfect

Pe lângă faptul că fac tenul să radieze de prospeţime, cuburile de gheaţă au şi un efect antirid. Cum să foloseşti această terapie cu cuburi de gheaţă pentru a avea un ten perfect

Cuburile de gheaţă sunt o soluţie genială pentru a păstra prospeţime tenului şi sunt foarte uşor de folosit acasă. Poţi să pui atât apă în formele de silicon, cât şi ceai verde, suc de castravete, zeamă de lămâie care s-au dovedit a avea un efect benefic pentru sănătatea tenului.

Înainte de a testa pe propria piele efectele benefice ale cuburilor de gheaţă trebuie să reţii câteva reguli importante:

  • Cuburile de gheaţă se folosesc numai pe tenul curat;
  • Foloseşte o pereche de mănuşi pentru a ţine cuburile de gheaţă;
  • Nu pune cuburile de gheaţă direct pe piele, ci înveleşte-le într-un tifon sau pungă înainte de a masa faţa;
  • Cuburile de gheaţă se pot folosi direct pe piele pentru coşurile inflamate şi ochii umflaţi;
  • Efectele terapiei vor fi şi mai mari dacă foloseşti ceaiul verde, castravetele şi usturoiul pentru a umple formele de silicon pentru cuburi de gheaţă.


Iată cum să foloseşti cuburile de gheaţă pentru ten şi care sunt cele mai importante beneficii ale acestei terapii:

 

1. Pentru un ten proaspăt şi catifelat

În fiecare seară, după ce ai curăţat bine tenul de machiaj şi impurităţi se pun câteva cuburi de gheaţă într-un pungă mică şi se masează faţa şi zona gâtului timp de 3 minute. Specialiştii susţin că efectele vor fi vizibile după câteva zile, tenul tău căpătând un aspect proaspăt şi catifelat.

2. Pentru a atenua acneea

Cuburile de gheaţă constituie una dintre cele mai eficiente terapii pentru coşurile inflamate. Se înveleşte un cub de gheaţă într-un tifon sau batistă şi se ţine timp de 3-5 minute pe zona cu probleme.

3. Pentru a reduce ridurile

Gheaţa îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, prevenind astfel formarea timpurie a ridurilor. Pentru a beneficia de acest efect terapeutic miraculos, masează-ţi tenul în fiecare zi cu un cub de gheaţă înainte de a aplica machiajul. Un minut este suficient pentru a stimula circulaţia sângelui la nivelul feţei.

4. Pentru porii deschişi

Se masează zilnic tenul cu 2-3 cuburi de gheaţă direct pe piele. Repetând acest ritual vei constata o îmbunătăţire după câteva zile.

5. Pentru cearcănele şi pungile de sub ochii

Cuburile de gheaţă sunt cele mai bune atunci când ai cearcăne şi pungi sub ochi. Înveleşte două cuburi de gheaţă în tifon sau batistă, plasează-le pe ochii închişi şi masează delicat cu mişcări circulare toată zona ochilor timp de 2 minute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod