Cele mai înfricoşătoare poşete pe care să le porţi la petrecerile de Halloween

Nu ai un costum special pentru acest eveniment? E suficient un astfel de accesoriu şi poţi fără grijă să îţi faci semnalată prezenţa în club. Halloween-ul e o sărbătoare

Nu ai un costum special pentru acest eveniment? E suficient un astfel de accesoriu şi poţi fără grijă să îţi faci semnalată prezenţa în club.

7a563e448228a54a281c414ea36e4c5a

Halloween-ul e o sărbătoare specifică occidentului, însă a fost preluată şi de alte ţări precum România. Numele său provine de la "All Hallows' Even", adică sărbătoarea creştină a tuturor sfinţilor, celebrată în noaptea de 31 octombrie. Oamenii care vor să petreacă în această zi se costumează în diverse personaje care mai de care mai înfricoşătoare, însă pentru mulţi dintre noi este doar un prilej de distracţie.

Dacă ai primit o invitaţie la o astfel de petrecere tematică şi nu eşti pregătită, atunci poţi opta liniştită doar pentru o geantă care să ţină loc unui costum special.

Vă prezentăm câteva modele care îi vor amuza pe câţiva dintre prietenii voştri, pentru că pe unii cu siguranţă îi vor speria:

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod