Modă de Halloween. Cele mai şocante costume ale vedetelor


Heidi Klum iubeşte cu siguranţă această sărbătoare. În fiecare an, supermodelul se lasă ore în şir pe mâinile specialiştilor, care o transformă total
Deşi toate apariţiile şi costumele sale de Halloween sunt pline de imaginaţie sau umor, Heidi a şocat cu adevărat în anul 2012 când s-a lăsat pe mâna specialiştilor în machiaj de film care au transformat-o într-o bătrânică. Asemănarea cu o persoană de peste 80 de ani a fost de-a dreptul uimitoare, vedeta fiind foarte greu de recunoscut.Un alt costum al lui Heidi care a făcut senzaţie a fost cel din 2011, care imita un corp uman fără piele. Deşi original, costumul vedetei era greu de privit, mai ales de către cei mai sensibili.Heidi s-a mai deghizat de-a lungul vremii în Cleopatra, în vampir sau în maimuţă, împreună cu fostul său soţ. Vedeta, originară din Germania, pare să iubească această sărbătoare foarte populară în Statele Unite. În fiecare an, Heidi organizează petreceri de Halloween la care participă numeroase vedete.

Dacă Heidi abordează teme foarte îndrăzneţe, alte staruri preferă latura amuzantă a acestei sărbători. Katy Perry, de exemplu, s-a costumat anul trecut într-un pufuleţ Cheeto, iar Taylor Swift a ales sa fie un unicorn cu aripi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod