Sănătate. Tehnica Mohs: Cel mai bun tratament pentru cancerul de piele

Unele erupţii de la nivelul pielii pot să fie extrem de grave şi nu trebuie ignorate. Află de la un expert cum se tratează aceste probleme dermatologice!
Medicii dermatologi trag semnale de alarmă serioase în privința riscurilor la care se expun persoanele care apelează la tot felul de leacuri pentru leziunile de piele. Unele probleme care apar la nivelul pielii nu sunt doar coşuri sau negi, ci pot să ascundă ceva mai serios şi este esenţial să fie verificate şi diagnosticate de un medic dermatolog.

“Dacă tumora ar fi dureroasă, probabil pacienţii s-ar prezenta din timp la medic, dar, din păcate, nici când rămân fără nas, nu acuză dureri! În faze avansate, tumorile sunt fie gigante, sângerânde, fie ulcerate, mutilante.
De murit, se moare însă din cauza metastazelor în alte organe. Decesul e lent și chinuitor și e păcat să se ajungă aici când majoritatea tumorilor depistate la timp sunt vindecabile prin operație”,
avertizează dermatolog Mihaela Leventer, coordonatoarea clinicii “Dr. Leventer Centre”, clinică specializată în tratamentul cancerelor de piele.

Medicii dermatologi atrag atenția pacienților să nu se lase păcăliți de termenul “bio, natural” în ceea ce privește unguentele și cremele pentru piele, vândute în magazinele cu produse naturiste.
Indiferent de ceea ce conțin, nu au studii științifice, nu au nicio validare din partea lumii medicale și sunt periculoase pentru că din cauza lor, pacienții amână mult momentul terapiilor care pot trata cancerul de piele și pot prelungi substanțial viața.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod