Horoscop. Cum stai cu banii în luna noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti în toane bune în luna noiembrie, ceea ce înseamnă că poţi obţine aproape tot ce îţi propui.

Dacă la mijloc e vorba de afaceri, cu siguranţă vei încheia cele mai de succes parteneriate. Situaţia ta financiară este una bună şi lupţi să câştigi şi mai mult, iar şansele sunt promiţătoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu eşti foarte mulţumită de situaţia ta financiară, însă cu greu te vei urni să faci ceva în acest sens.

Abia la finalul lunii vei conştientiza că nu e de joacă şi vei depune eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu vor fi schimbări nici în rău, dar nici în bine pe acest plan, însă trebuie să te responsabilizezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă nu ai motive să te plângi.

Se anunţă vremuri bune pentru tine în acest sector, dar tot meritul e al tău! Răbdarea este cuvântul cheie, dar şi ambiţia care te face să nu îţi abandonezi planurile dacă acestea nu au rezultate imediate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ai probleme cu banii şi nici nu vei întâmpina unele în viitorul apropiat.

Luna noiembrie va fi una de răsfăţ, însă ai face bine să economiseşti cât poţi pentru Sărbătorile care se apropie cu paşi repezi. Oricum, nu stai cu mâinile în sân în timp ce banii se duc, ci găseşti noi metode de investiţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu excelezi la acest capitol, însă te descurci cu banii şi luna aceasta.

Din fericire pentru tine, suportul celor din jur îţi va fi de mare ajutor pentru reglarea unor conturi privitoare la finanţe. Dacă ai datorii mai vechi sau ai de făcut unele cumpărături care te depăşesc, cere bani cu împrumut părinţilor ori rudelor apropiate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai mari şanse de a te îmbogăţi peste noapte în această lună.

Cel mai probabil va apărea o oportunitate pe care nu ai cum să o refuzi, un nou loc de muncă mai bine plătit sau o funcţie mai bună pe domeniul în care activezi. Vei fi luată prin surprindere de norocul care s-a năpustit asupra ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu excelezi pe plan financiar, de aceea toate deciziile tale privitoare la bani trebuie să fie foarte atent gândite.

Încearcă să eviţi investiţiile majore în luna noiembrie şi de asemenea nu crede în promisiunile celor care vor să îţi propună anumite afaceri. De una singură ai şanse mult mai mari de câştig.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Indiferent cât de mult ţi-ai dori, luna aceasta nu poţi face nimic să câştigi mai mulţi bani, dar nici să împiedici unele cheltuieli.

Te descurci modest şi din fericire, banii pe care îi ai te vor ajuta să îţi achiţi toate facturile şi obligaţiile. Ai răbdare şi nu te lăsa afectată prea tare, pentru că e doar o etapă de stagnare care va trece curând.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi poţi rotunji veniturile luna aceasta doar dacă munceşti suplimentar sau te oferi să ajuţi persoane cu o funcţie mai bună ca a ta.

Poţi câştiga sume de bani neaşteptat de mari, chiar dacă sunt momente în care simţi că faci eforturi imense pentru a-ţi realiza visurile. Dacă vrei cu ardoare să îţi achiziţionezi un obiect scump, nu păcăli pe nimeni pentru a ajunge să îl ai!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să iei unele decizii care ar putea să îţi afecteze situaţia financiară.

Chiar dacă ai strâns ceva bani în ultima perioadă, asta nu înseamnă că poţi risca acum să îi pierzi pe toţi. Investiţiile sau achiziţiile pe care le faci trebuie să fie atent analizate înainte. Sfatul cuiva din familie îţi va fi de ajutor!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Banii sunt cei mai importanţi pentru tine în acest moment, însă asta nu înseamnă că vei fi complet satisfăcută dacă îi obţii.

Ai toate şansele să îţi rotunjeşti veniturile, mai ales că munceşti enorm chiar şi în defavoarea altor planuri ale vieţii tale. La un moment dat vei realiza că nu doar asta e important, să sperăm că nu vei regreta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o părere foarte bună despre tine, iar încrederea pe care o emani te ajută să fii extrem de convingătoare.

E rost de afaceri, pentru că ştii pe sub pielea cui să te bagi şi poţi câştiga bani frumoşi. Luna noiembrie va fi una de succes pentru tine şi cu siguranţă o vei ţine minte multă vremea de acum înainte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod