Ce vârstă are această femeie? Nimeni nu ghicește răspunsul corect

O femeie care este deseori confundată cu o adolescentă și-a dezvăluit vârsta într-un clip care i-a uimit pe utilizatorii rețelei TikTok.

Filmulețul pe care o femeie l-a postat pe TikTok a devenit viral după ce ea a spus că este adeseori confundată cu o adolescentă pentru că arată foarte tânără.

Sakina Jabeen, din Manchester, povestește în înregistrarea video care a depășit 224.000 de vizualizări că oamenii o cred o puștoaică și de multe ori i se cere cartea de identitate la intrarea într-un bar.

Sakina dezvăluie apoi că are 35 de ani, spre uimirea utilizatorilor rețelei care erau convinși că ea este studentă sau chiar elevă, scrie Daily Mail.

"Arăți de 19", i-a transmis cineva. Altă persoană era convinsă că e și mai tânără: "Arăți de 11!".

Comentariile în care oamenii își exprimă uimirea au continuat să se înmulțească: "Wow, arăți lejer cu zece ani mai tânără", a comentat alticineva. "35!", a exclamat un utilizator care a postat o serie de emoji care exprimă șocul. "Nu se poate, wow, fată, nu arăți deloc de vârsta asta, care-i secretul tău?".

"Eram convins că ai 19! Wow, e uimitor", a scris altcineva.

"Arăți de parcă încă te duci la școală", este un alt comentariu.

După ce un utilizator a întrebat-o dacă arată la fel de bine fără machiaj sau filtre, Sakina a postat un alt clip în care e filmată în timp ce renunță la machiaj, dovedind că e la fel de frumoasă și tânără în mod natural.

"Ești frumoasă, și cu machiaj, dar ești mai frumoasă fără machiaj. Clar nu-ți arăți vârsta"
, a scris un utilizator.

"Nu poate fi adevărat. Nu mă pot opri să mă uit", a mărturisit altcineva.

Citește și: Vânzătorul de butic care s-a pensionat după ce a muncit 38 de ani fără nicio zi liberă.
Visul pentru care a trudit 7 zile din 7


Sakina i-a răspuns și altui utilizator. Acesta a întrebat-o cum arăta la 20 de ani dacă acum arată atât de tânără și frumoasă. Ea a postat o imagine făcută când avea 21 de ani. Concluzia e aceeași: nu a îmbătrânit deloc!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod