E atât de bun la machiaj, încât se poate transforma în orice celebritate! 30 de imagini uimitoare

Ai vrut vreodată să arăți ca altcineva? Ei bine, Alexis Stone, un make-up artist incredibil, poate arăta ca oricine dorește!

Folosind machiajul și multă pricepere, el se poate transforma cu ușurință în Angelina Jolie sau Britney Spears, spre exemplu.

"Îmi place abilitatea de a mă transforma în alții. Această abilitate mă menține sănătos și mă inspiră atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu. Studierea feței cuiva este ceea ce fac cel mai bine și folosirea machiajului pentru a semăna cu acea persoană este o parte a procesului", a spus make-up artistul.

Are aproximativ 840k de urmăritori pe Instagram și, de asemenea, are un canal de YouTube cu peste 175k de abonați unde postează deseori videoclipuri.

Conținutul său se concentrează, desigur, pe machiaj.

Vezi și: Tricoul potrivit face toți banii: Cele mai amuzante 40 de mesaje și coincidențe


Transformarea în celebrități este doar o mică parte din călătoria lui Alexis. De asemenea, el face un machiaj glam uimitor și chiar se transformă în creaturi înfricoșătoare și personaje din filmele horror, precum Freddy Krueger.

El a spus că durează mai rar peste 80 de minute să termine un astfel de machiaj. Când a fost întrebat care este celebritatea lui preferată, el a menționat că Angelina Jolie se află în fruntea listei.

Deocamdată a creat peste 200 de look-uri ale celor mai cunoscute vedete și nu pare să se oprească prea curând, ceea ce este minunat!

Sursă: boredpanda

29 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod