Secretele de frumuseţe ale lui Kate Middleton. Încearcă-le şi tu!

Numită una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume, Kate Middleton, devenită Ducesă de Cambridge după căsătoria cu Prinţul William al Marii Britanii, este un adevărat exemplu de stil şi frumuseţe pentru femeile de pretutindeni
Pe lângă exorbitanta sumă de 2,5 milioane de dolari cheltuită în fiecare an pentru stilişti, haine, coafuri şi antrenori personali, Kate deţine şi câteva trucuri ceva mai "lumeşti", care pot fi puse în aplicare de oricare dintre muritoarele de rând. Iată ce secrete de frumuseţe să încerci şi tu, inspirate de Kate:

Nicio zi fără sport

La numai două luni după ce născuse, Kate avea deja greutatea de dinaintea sarcinii. Dar corpul perfect, studiat în cele mai mici detalii de oamenii din întreaga lume, se menţine cu multă muncă.
Ducesa se supune unui program spartan de exerciţii zi de zi. Are doi antrenori personali, unul de Pilates, iar altul de activităţi cardio care îi supraveghează şi alimentaţia.

Frumuseţea ta. Cum să fii la fel de sexy precum Nicole Scherzinger. Ce trucuri foloseşte


Dietă strictă

Regimul alimentar al lui Kate Middleton este unul cât se poate de strict. Dieta sa este una hipocalorică, Ducesa consumând nu mai mult de 1000 de calorii pe zi, în condiţiile în care nivelul de calorii recomandat zilnic este de 2000.


Somnul de frumuseţe

Este cunoscut faptul că nopţile pierdute îţi pot afecta serios frumuseţea, având în vedere faptul că celulele trec printr-o fază de regenerare pe timpul nopţii. Şi Kate ştie asta, iar persoane din anturajul său spun că ducesa doarme fix opt ore în fiecare noapte. Se culcă şi se trezeşte întotdeauna la aceleaşi ore, obicei recomandat pentru un somn odihnitor.

Frumuseţea ta: 5 reguli de care să ţii cont când îţi schimbi radical culoarea părului


Păr impecabil

Părul sănătos şi strălucitor, împreună cu buclele definite şi voluminoase au devenit deja o emblemă a ducesei de Cambridge. Potrivit okmagazine.com, Kate foloseşte şampon şi balsam Kerastase pentru părul său.
Dar asta nu e tot... Ducesa are o coafeză personală, plătită cu 2000 de dolari pentru fiecare tunsoare şi 3000 de dolari pentru vopsire.

Ten fără riduri

Soţia Prinţului William are un ingredient special care o ajută să ţină ridurile la distanţă. Kate foloseşte o mască pe bază de venin de albine, care acţionează în mod natural precum o înjecţie cu botox.

Frumuseţea ta: 5 tratamente de înfrumuseţare cu ceai verde


Dinţi albi

Dinţii strălucitori ai lui Kate nu sunt perfect albi în mod natural, ci sunt acoperiţi de fapt cu faţete ceramice, albite cu laser în mod regulat. Este un procedeu foarte popular şi la Hollywood, dar care începe să fie tot mai accesibil şi pentru oamenii de rând.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod