Protejeaza-ti tenul pe timpul verii

In timpul verii, tenul tau are nevoie sa fie protejat si necesita o ingrijire mai atenta din partea ta. Daca sesizezi mici schimbari, afla ca acestea se produc din cauza razelor UV...
In timpul verii, tenul tau are nevoie sa fie protejat si necesita o ingrijire mai atenta din partea ta. Daca sesizezi mici schimbari, afla ca acestea se produc din cauza razelor UV, care sunt cunoscute ca responsabile pentru fragilizarea tenului, accelerand deshidratarea si imbatranirea cutanata.

Pentru a evita aceste mici "dezastre", tenul tau are nevoie de fier - pentru oxigenarea celulelor, de mangan - ca antioxidant, de magneziu - pentru a stimula regenerarea, de calciu - pentru a proteja tesuturile, si de siliciu - pentru regenerarea celulara.
Vichy s-a gandit la nevoile tale si iti ofera, prin gama Aqualia Thermal, toate aceste minerale cu proprietati exceptionale extrase din roca magmatica.

Poti folosi Aqualia Thermal Yeux pentru zona fragila din jurul ochilor. Supusa la peste 10.000 de clipiri zilnic, pielea din jurul ochilor este de trei ori mai fina si mai sensibila decat in orice alte parti ale fetei. Aqualia Thermal Yeux beneficiaza de asocierea a doua molecule folosite frecvent in mediul medical pentru proprietatile lor si calitatea de a fi tolerate perfect de catre piele: dexatran sulfat - cu proprietati decongestionante, si escina - cu proprietati de activare a microcirculatiei.

Crema hidratanta 24h Aqualia Thermal UV este o crema fortifianta cu apa thermala Vichy bogata in minerale rare.
Pentru prima data, Apa Thermala Vichy a fost microincapsulata, pentru a fi difuzata direct in interiorul celulelor. Irigata din interior ca prin milioane de pulverizari la nivel microcelular, pielea este complet hidratata. Si fortifiata in profunzime.

Folosind Aqualia Thermal UV, pielea ta va fi mai puternica impotriva radiatiilor UVB si UVA. Radiatiile UVB actioneaza in special vara, in jurul pranzului. Ele penetreaza tesutul superior al pielii, la nivelul epidermului, sunt responsabile de bronzarea pielii, dar reprezinta si cauza arsurilor solare.


Radiatiile de tip UVA sunt prezente tot timpul anului, la orice ora. Penetreaza pielea in profunzime, pana la nivelul dermului, nefiind oprite nici de geamuri si nici de nori. Sunt direct responsabile de imbatranirea cutanata (aparitia ridurilor, depigmentarea pielii etc.).

Pentru ca pielea este singurul organ vital vizibil, Laboratoarele Vichy se angajeaza sa-ti ofere o gama completa de produse hidratante si fortifiante atat de necesare tenului tau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod