Pielea ta are nevoie de hidratare!

O buna hidratare este extrem de importanta pentru sanatatea pielii tale, precum si pentru un look proaspat intreaga zi, aceasta deoarece apa este necesara organismului, datorita functiilor sale vitale.

O buna hidratare este extrem de importanta pentru sanatatea pielii tale, precum si pentru un look proaspat intreaga zi, aceasta deoarece apa este necesara organismului, datorita functiilor sale vitale.

Dupa cum stim deja, fiecare tip de piele, chiar si pielea uscata, se deshidrateaza in timpul zilei. Ca atare, este esential sa ii oferim pielii apa de care are nevoie, atat la nivel intern (printr-un consum de apa corespunzator), cat si la nivel extern (prin hidratarea si ingrijirea pielii).

Deshidratarea este accelerata de factori externi, cum ar fi: soarele, caldura, vantul, praful, stresul etc. Acesti factori nu doar deshidrateaza pielea, dar o si sensibilizeaza. Astfel, o piele care nu primeste necesarul de apa poate fi iritata, rosie sau dureroasa la atingere, ceea ce creeaza un sentiment de disconfort extrem de neplacut.

Cu o traditie in ingrijirea pielii bazata pe Apa Termala Vichy inca din anul 1931, Laboratoarele Vichy au dezvoltat  Aqualia Thermal, gama pentru ingrijirea si hidratarea pielii, ce reuneste valorile brandului Vichy: Eficienta, Senzorialitate si Respect pentru pielea sensibila.

Dar ceea ce este cu adevarat interesant este ca, mai mult de atat, Aqualia Thermal fortifica pielea in fiecare zi, o face mai rezistenta la agresiunile exterioare si mai putin sensibila. Cu 42%* mai putin sensibila!

 *Rezultate demonstrate sub control dermatologic, 50 de femei, 4 saptamani de utilizare

Cum este posibil acest lucru?
 

Ei bine, Aqualia Thermal este gama care reuneste o tehnologie de varf:

Hidratarea prin pulverizare la nivel celular a Hyaluroniei Active (complex format din doua ingrediente active ultra-hidratante) cu un ingredient activ unic si puternic, Apa Termala Vichy.

Aqualia Thermal are la baza cea mai mare concentratie de Apa Termala Vichy, ingredient activ unic, natural. Aceasta contine 15 minerale rare, extrase din magma vulcanica, capabile sa fortifice si sa calmeze pielea.

Dintre acestea, cele mai importante minerale sunt:

Proprietati fortifiante:


  • fier - oxigeneaza celulele
  • mangan - antioxidant
  • siliciu - regenereaza tesuturile

Proprietati calmante:


  • litiu - calmant
  • calciu - protejeaza tesuturile
  • strontiu - calmeaza pielea

In gama Aqualia sunt incluse creme cu textura lejera pentru piele deshidratata, creme pentru piele foarte uscata, dar si seruri concentrate, ce pot fi folosite ca atare sau ca baza pentru crema.
 

Aqualia Thermal UV


De ce avem nevoie de protectie UVA si UVB?


In primul rand, pentru ca razele nocive ale soarelui pot contribui la deshidratarea si imbatranirea prematura a pielii.
Razele UVB te ajuta sa obtii bronzul dorit, dar iti pot arde pielea.

Razele solare de tip UVA sunt prezente tot timpul anului, in timpul zilei, si penetreaza straturile din profunzimea pielii cauzand imbatranirea prematura si aparitia petelor pigmentare.

Pentru prima data, asocierea dintre Apa Termala Vichy si sistemul de filtrare a razelor (UV 15 + PPD 18), protejeaza impotriva razelor UVB, dar si a celor UVA.
Este demonstrat stiintific faptul ca Apa Termala Vichy are o actiune fortifianta asupra pielii in ceea ce priveste protectia fata de razele UV.

De ce avem nevoie de hidratare speciala pentru zona ochilor?


Pielea din jurul ochilor este de trei ori mai fragila decat restul pielii si este supusa frecvent miscarilor de expresie ale fetei, prin urmare, necesita o hidratare speciala, adaptata nevoilor sale. Cele doua ingrediente active, Dextran si Escina, contribuie la decongestionarea si stimularea microcirculatiei sanguine la nivelul pielii din jurul ochilor. Textura proaspata a gelului hydro frost este tolerata de orice tip de piele.

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valia pe 25 Nov 2009, 23:13
    colagen

    La ce salon mergi?Ca eu am intrebat la un salon din orasul meu si nu comercializeaza asa ceva.astept raspuns,multumesc!

    0
    0

  • bblusha1986 pe 8 Apr 2009, 21:44
    ingrijire colagen

    Eu recomand cu incredere colagenul...Eu l-am cumparat de la salonul la care merg...cred ca are 1 litru sticla si am dat 88 ron...merita toti banii, e indicat atat pentru ten, cat si ca lapte de corp...incercati-l si veti vedea diferenta!

    0
    0

  • ASOR pe 21 Feb 2009, 23:26
    luati fiecare component si cautati-l pe internet si o sa vedeti ca e o adevarata crima pentru ten!!!

    este o prcarie! mi-a iritat fata ingrozitor! in afara de apa nu are nimic natural in ea! luati fiecare component si cautati-l pe internet si o sa vedeti ca e o adevarata crima pentru ten!!! mi-a iritat fata ca si cum as fi facut un peealing chimic s-au facut rani , s-a cojt piele pe fata bucati bucati!! CE STITI DESPRE COSMETICELE ORGANICE BIO??

    0
    0

  • gegeny pe 16 Oct 2008, 10:35
    hidratarea tenului

    folosesc crema vichy de ceva vreme dar totusi nu am parte de hidratarea necesara,poate nu cea de care am nevoie.am nevoie de consiliere cumva?

    0
    0

  • lav pe 14 Oct 2008, 17:03
    CLARINS

    nu se poate compara nici una cu clarinsul...am incercat mai multe si degeaba..

    0
    0

  • Amalia pe 29 Sep 2008, 21:59
    Holy Land Cosmetics

    Super bune! Folosesc crema si serumul cu vitamina C. Sunt super bune!

    0
    0

  • bley64 pe 26 Sep 2008, 12:18
    Hidratare = Acid hialuronic

    desi suna cam "aiurea" - Acid Hialuronic - aceasta substanta este un hidratant biologic al pielii care atrage şi reţine aproximativ 70% din greutatea sa in apa, in structura celulara a pielii pentru o hidratare îmbunătăţită şi o piele mai fină, rezultând o reducere a ridurilor.Interesul pentru folosirea acestuia ca ingredient bioactiv în produsele de îngrijire a pielii a început dupa ce s-a descoperit faptul că nivelul Acidului Hialuronic(Hyaluronic) conţinut de epidermă scade odată cu vârsta. Rolul Acidului Hialuronic(Hyaluronic) este de a menţine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sănătoase: supleţea, elasticiatea si tonicitatea. O alegere naturală si o resursă valoroasă! Produse precum mastile, batoanele anti-rid,plasturi anti-rid, cremele cu efect anti-celulitic,de hidratare,tonifiere sau auto-bronzare pe baza de acid hialuronic sunt o necesitate pentru conservarea unui ten frumos. Magazinul Ki-Life din Piata Amzei este un loc unde puteti achizitiona produse de calitate, iar produsele IncaRose-Italia sunt o alegere potrivita. Pentru detalii puteti folosi emailul bley64@yahoo.com

    0
    0

  • Alexandra pe 13 Sep 2008, 13:04
    Holy Land cosmetics

    Holy Land cosmetics sunt excelente, ca toate produsele israeliene.

    0
    0

  • ioanna pe 28 Aug 2008, 17:34
    a auzit cineva..

    ati auzit cumva de produsele de la Holy Land Cosmetics? daca da, ce parere aveti?

    0
    0

  • tot ana pe 9 Aug 2008, 20:38
    natural

    Si totusi... cum se poate hidrata tenul cu produse naturale? Fructe, legume, miere de albine? Cum, in ce proportii, de ce nu spune nimeni? Ca de produse cosmetice din magazine stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

    1
    0

  • alina pe 7 Aug 2008, 11:38
    e super buna crema!

    folosesc crema de cateva luni bune..pt k am cumparato din italia..a dat rezultate nu gluma..dar pe langa aqualia thermal mai folosesc seara normaderm anti-imperfectiuni..iar eu care aveam mereu probleme in perioada ciclului..nu mai am;)

    0
    0

  • ana pe 7 Aug 2008, 07:04
    natural

    Dar hidratare cu produse naturale? E posibil, cine stie? In afara de a bea apa multa...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod