Filmul "Boogie" de Radu Muntean concureaza la Festivalul Anonimul

Facebook Twitter Comenteaza
Filmul

Dupa ce a rulat anul acesta la Cannes, filmul lui Radu Munteanu "Boogie" va concura la "Festivalul de Film Anonimul" cu alte sase pelicule din Germania, Mexic, Israel, Turcia, Bosnia si Taiwan, anunta Newsin.ro.

"Festivalul Anonimul", care se va desfasura anul acesta intre 11 si 17 august la Sfantu Gheorghe, va avea in competitie sapte lungmetraje ("The Wave" de Dennis Gansel - Germania, "Help Me Eros" de Lee Kang-sheng - Taiwan, "Egg" al lui Semih Kapanoglu - Turcia, "Silent Night" de Carlos Reygadas - Mexic, "Lemon Tree", in regia lui Eran Riklis - Israel si "It's Hard To Be Nice", in regia lui Srdjan Vuletic - Bosnia) care vor concura pentru Trofeul Anonimul, in valoare de 10.000 de dolari.

Din juriul acestei competitii fac parte: regizorul polonez Krzysztof Zanussi, care il va prezida, actrita Laura Vasiliu, producatorul german Joachim von Vietinghoff si criticul Bojidar Manov din Bulgaria si vor mai acorda la sectiunea lungmetraj, pe langa Trofeul Anonimul, si premiul pentru imagine in valoare de 2.000 de dolari, premiul pentru regie de 5.000 de dolari si premiul publicului in valoare de 1.000 de dolari. Pentru sectiunea scurtmetraj premiile care se vor acorda sunt: premiul pentru cel mai bun scurtmetraj in valoare de 2.000 de euro, premiul "Ovidiu Bose Pastina" de o 1.000 de dolari so premiul publicului de 500 de dolari.

Concursul mai are si o sectiune on-line care s-a incheiat cu un premiu de 500 de dolari acordat Svetlanei Mirescu pentru filmul "Supercaterinca la concert"

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod