"Battle of Songs 2008" aduce premii de peste 10.000 de euro

Facebook Twitter Comenteaza
O initiativa a lui Zoli Toth, "Battle of Songs" a ajuns la a doua editie. Zoli, impreuna cu echipa sa de la Star Management, isi asuma pentru a doua oara rolul de organizator pentru primul concurs privat de compozitie din Romania. Acesta se desfasoara online pe site-ul www.battleofsongs.com.

Dupa doar cateva zile de la inceperea inscrierilor, compozitorii au inceput deja sa isi posteze piesele pe site-ul concursului. Dorinta de a participa este probabil legata de rezultatele de anul trecut: cateva sute de candidati la marele premiu provenind din 7 tari, 10.000 de euro, premii in aparatura de studio si instrumente muzicale de la Sound Creation.

Castigatorul de anul trecut a fost Doru Isaroiu de la Parlament, in postura de compozitor.

Formatul din acest an isi propune in special sa aduca piesele in atentia specialistilor care formeaza juriul.
Dana Adam (Media Pro Music), Tiberiu Crisan (realizator de programe radio, jurnalist muzical), Catalin Muraru (A & R Manager al Casei de discuri Roton), Bogdan Pavlica (redactor muzical la Radio Romania Actualitati), Dan Popi (Director al casei de discuri Media Services, licentiat EMI in Romania), Pussycat (DJ la Kiss FM), Nono Semen (Pro FM), Zoli Toth (Star Management), George Zafiu (Europa FM) sunt cei care vor acorda Marele Premiu Battle of Songs 2008, in valoare de de 10.000 de euro.

La randul sau, publicul va oferi Premiul de Popularitate - 1.000 de euro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod