Iasi, a doua oprire a Caravanei "Prima vine la tine - Vorbeste cu Teo"

Facebook Twitter Comenteaza
Iasi, a doua oprire a Caravanei

In perioada 23-25 iulie, Teo Trandafir, initiatoarea campaniei de la Prima TV, a fost la Iasi, pentru a cunoaste copii care nu au resurse sa isi construiasca un viitor pe masura talentului si calitatilor lor exceptionale.

Miercuri, 23 iulie, vedeta a mers la Buhalnita, o localitate aflata la aproximativ 80 de kilometri de Iasi, un loc in care timpul parca a stat in loc. Ulite inguste, care dupa prima ploaie se transforma in rauri de noroi, si cateva fantani de la care oamenii cara apa cu galeata pana la casele neterminate si saracacioase, in care se inghesuie familii de cate 3-4 copii.

Prea puntini sunt, insa, cei care se gandesc ca printre acesti copii exista premianti, elevi de toate varstele pasionati de pictura sau care au diplome obtinute la concursuri in stainatate.
Aici, Teo Trandafir i-a vizitat pe membrii Cercului de pictura de la Scoala Generala "Nicolae Iorga", care, sub indrumarea lui Vasile Aioanei, profesor de limba romana, isi lasa talentul sa iasa la iveala in acuarele care mai de care mai frumoase.

Impresionata de diplomele si medaliile lor, Teo a plecat in sat sa ii cunoasca, la ei acasa, pe cei trei copii care aveau cel mai mult nevoie de ajutor. Doua fete si un flacau de nota 10, ale caror povesti vor fi prezentate in toamna in emisiunea "Teo Live", de la Prima TV.

Joi, 24 iulie, Teo a mai cunoscut cu inca trei mici moldoveni ambitiosi, care s-au hotarat sa sa ajunga oameni mari, din toate punctele de vedere.

Pe agenda a vedetei s-a mai numarat si participarea in direct la emisiunea moderata de Petru Frasila, de la ora 17:15, la studioul Prima TV Iasi, in care telespectatorii ieseni au avut ocazia sa isi spuna parerea despre Campania "Vorbeste cu Teo".

Ziua de vineri, 25 iulie, a fost rezervata intalnirii cu reprezentantii presei locale pentru declaratii si interviuri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod