Manichiura Yin și Yang, trendul verii pe Instagram. 40 de idei

Cu toții avem nevoie de mai mult echilibru în această perioadă.
Și pentru că avem tendința de a ne exprima ideile și emoțiile folosind metodele de înfrumusețare, nu este o coincidență faptul că vedem tot mai des pe Instagram manichiuri nail art inspirate de simbolul Yin și Yang.

Această filosofie antică chinezească reprezintă conceptul dualității și al contrastelor care se atrag - precum ordinea și haosul, lumina și întunericul, feminitatea și masculinitatea. Este simbolizată de un cerc împărțit pe jumătate cu o linie curbată, o jumătate fiind neagră (yin) și cealaltă jumătate fiind albă (yang).
Ambele jumătăți ale cercului prezintă un punct de culoarea opusă. Dar manichiurile inspirate de acest concept pe care le vedem în prezent sunt cât se poate de variate și creative.

Citește și: Ce manichiuri se poartă în 2021. 7 tendințe majore


Manichiura yin și yang nu este ceva nou, mai ales că acest concept este vechi de secole, însă trendul este mai puternic ca niciodată. Chiar și vedete precum Demi Lovato, Halsey sau H.E.R au încercat de curând acest stil. 

În afară de combinația clasică de alb și negru, sunt în tendințe variantele colorate de yin și yang, una dintre cele mai populare alegeri fiind tonurile de verde crud.
Anul acesta nuanțele de verde au cucerit lumea manichiurilor nail art, astfel că se fac remarcate și în cazul acestei manichiuri. Alte alegeri în trend sunt tonurile pastelate de bleu, roz și lila, dar și nuanțele intense de albastru sau cele neutre precum crem, bej sau camel.

Manichiura yin și yang este reinterpretată în numeroase moduri, de la separarea celor două simboluri ale cercului pe unghii diferite și până la aplicarea modelului numai la baza sau la vârful unghiilor. Sunt adesea incluse în manichiuri ce conțin multiple simboluri sau modele abstracte.

Descoperă în galerie 40 de manichiuri yin și yang din care să te inspiri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod