Frumuseţe. Cum să foloseşti apa de trandafiri în tratamentele tale cosmetice. 6 beneficii



Oferă strălucire părului

Apa de trandafiri elimină impurităţile de la nivelul firului de păr, lăsându-l astfel mult mai curat, dar şi mai strălucitor. Adaugă puţină apă de trandafiri într-un litru de apă la temperatura camerei pe care să o foloseşti pentru a-ţi clăti părul, după ce l-ai spălat. De asemenea, poţi folosi apa de trandafiri pentru a pulveriza direct pe păr. Părul tău va fi mai strălucitor şi va mirosi irezistibil.

Îţi împrospătează respiraţia

Proprietăţile antibacteriene ale apei de trandafiri o transformă într-un aliat important pentru o respiraţie proaspătă. Aceasta poate fi folosită pe parcursul zilei pe post de apă de gură. Clăteşte-ţi gura cu apă de trandafiri pentru a reduce numărul bacteriilor care se dezvoltă de-a lungul zilei în cavitatea bucală şi care sunt responsabile pentru apariţia mirosului neplăcut. 

Parfumează şi hidratează pielea

Înlocuieşte spray-ul de corp clasic, care poate conţine multe substanţe sintetice, cu apa de trandafiri, obţinută numai din ingrediente naturale. Pielea ta va mirosi excelent, va fi hidratată şi va beneficia de efectele antibacteriene ale acestei ape aromate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod