Frumuseţe. 8 obiceiuri care îți distrug pielea. Sfaturile expertului




6.Nu te epila cu ceară pe față! Mustața și excesul de păr facial sunt într-adevăr inestetice, însă această metodă este prea agresivă pentru pielea de la nivelul tenului, care e cu mult mai sensibilă decât cea de pe corp. În timp, vei observa cum ridurile și semnele de îmbătrânire a pielii vor fi evidente mult mai repede pentru că epilarea cu ceară este agresivă și poate traumatiza foliculii, rămânând cicatrici foarte greu de tratat.

7.Nu folosi perii de machiaj murdare! Chiar dacă nu te machiezi zilnic, obișnuiește-te să speli o data la câteva zile sau înainte de folosire periile de aplicare a machiajului și buretele pentru fond de ten.
Altfel, riști să creezi un mediu propice pentru bacterii și te vei întreba de ce tenul tău a devenit problematic.

8.Demachiaza-te zilnic! Chiar și în lipsa machiajului tenul tinde să acumuleze impurități care trebuie curățate atent pentru a regenera celulele și a păstra un aspect sănătos și luminos al tenului. După ce te demachiezi, spălarea feței cu apa este obligatorie, pentru că ajută la curățarea în profunzime a pielii și la revigorarea ei oferindu-i un aspect fresh.

Opțiuni de atenuare a ridurilor
Opțiunile de atenuare a ridurilor sunt vaste, însă cele mai des folosite și cu rezultate excepționale sunt injectările cu botox și acid hialuronic.

Iată mai jos câteva dintre cele mai folosite proceduri:


• Acid hialuronic injectat în ridurile de suprafață din zona nazogeniană;
• Tratamentul cu botox (toxină botulinică) ce ajută la reducerea și chiar eliminarea ridurilor pe o perioadă de câteva luni, însă numai în cazul celor de expresie, care se formează între sprâncene, pe frunte și în colțurile ochilor, nu și împotriva ridurilor statice.
• Liftingul frontal ce face să dispară ridurile de pe frunte și cele care sunt situate între sprâncene.
• Liftingul cervico-facial destinat corectării prăbușirii obrajilor (obraz flasc) și suprimării bărbiei duble.
• Blefaroplastia ce ajută la estomparea ridurilor (laba gâștii) și la eliminarea pielii în exces din zona ochiilor.

Costurile unor astfel de proceduri încep de la 250 euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod