Alex Velea dă voce unui personaj de desene animate

Cântăreţul dă voce personajului principal Wirt din miniseria animată "Dincolo de hotarul grădinii", care va avea premiera pe 6 aprilie, de la ora 19.05, la Cartoon Network.

Cele zece episoade pline de aventură şi mister au fost realizate de Patrick McHale ("Să-nceapă aventura") în studiourile Cartoon Network.

"Dincolo de hotarul grădinii" este povestea celor doi fraţi Wirt (dublat în limba română de Alex Velea) şi Greg, care se trezesc pierduţi în Necunoscut, o pădure misterioasă în derivă. Cu ajutorul Pădurarului înţelept şi al lui Beatrice, o mierlă albastră, Wirt şi Greg trebuie să călătorească prin ciudatul tărâm, în speranţa că vor găsi drumul spre casă.

Nucleul seriei "Dincolo de hotarul grădinii" este povestea celor doi fraţi care încearcă din răsputeri să găsească direcţia corectă, numai că Wirt se pierde în propriile gânduri, iar Greg rătăceşte prin minunata şi distractiva lume din jurul său.

"Este pentru prima dată când pun voce pe un personaj animat.

A fost o provocare, pentru că nu am mai făcut niciodată asta. A trebuit să înţeleg foarte repede personajul şi să mă transpun, să intru în pielea lui Wirt, să fiu natural şi să nu las impresia că intepretarea e una forţată. Cei de la studioul cu care am înregistrat au multă experienţă şi multă răbdare şi m-au ajutat. Cred că împreună am făcut o treabă foarte bună şi dublajul a ieşit foarte bine", a declarat Alex Velea.



"Dincolo de hotarul grădinii" se bazează pe scurtmetrajul lui Patrick McHale "Tome of the Unknown", care a primit premiul Bruce Corwin pentru cel mai bun scurtmetraj animat la Festivalul Internaţional de Film Santa Barbara, ediţia 2014.

Produs de Cartoon Network, pelicula "Tome of the Unknown" se alătură listei de scurtmetraje care s-au transformat rapid în seriale Cartoon Network ("Un show obişnuit", "Steven Univers", "Unchiul Bunic", "Clarence" şi "We Bare Bears").



Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri.

Printre serialele reprezentative se numără "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Ben 10: Omnivers", "Să-nceapă aventura" şi "Un show obişnuit".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod