Dalma Kovacs interpretează coloana sonoră a filmului "TinkerBell and The Legend of the Neverbeast"

Studiourile Disney se reîntorc în Valea Ielelor cu o aventură plină de emoţie, „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”. Noua poveste explorează mitul antic al unei creaturi de legendă, al cărei răcnet îndepărtat îi aprinde curiozitatea Faunei, buna prietenă a Clopoţicii.
Fauna este Zâna animalelor şi nu-i este teamă să încalce regulile pentru a ajuta un animal aflat în dificultate. În limba română, Dalma Kovacs este cea care le oferă copiilor şi nu numai,  3 cântece minunate care ne învaţă să fim toleranţi, şi să nu judecăm o carte după coperţi! În viaţă primim atenţie şi apreciere de unde ne aşteptăm mai puţin, de aceea cei care ne iubesc necondiţionat vor fi mereu acolo pentru noi la locul şi timpul potrivit! Alături de un prieten adevărat este cu neputinţă să ajungi la deznădejde!

„Fauna este un personaj care iubeşte animalele necondiţionat”, spune regizorul Steve Loter.„Însă, câteodată, ea acţionează prea impulsiv, când ar trebui să gândească şi cu capul, nu doar cu inima.” Animalul imens şi cu ochii verzi strălucitori pe care îl găseşte nu este binevenit în Valea Ielelor, iar zânele protectoare sunt hotărâte să o captureze pe bestia misterioasă înainte ca aceasta să le distrugă casele. Fauna, care vede o inimă blândă ascunsă sub acest exterior grosolan, trebuie să o convingă pe Clopo şi pe fete să rişte totul şi să salveze Bestia de Nicăieri, înainte să fie prea târziu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod