Frumuseţe. 4 uleiuri pe care să le incluzi în ritualul tău zilnic de întreţinere

Remediile naturale şi tratamentele pe bază de extracte din plante sunt tot mai populare pe zi ce trece. Pot înlocui cu succes cosmeticele din comerţ care conţin liste interminabile de ingrediente cu denumiri greu de descifrat.
Iar uleiurile au devenit vedetele îngrijirii naturale a pielii datorită celebrităţilor care le folosesc şi le promovează. 

Înainte de a experimenta folosirea uleiurilor pe pielea ta, trebuie să ştii că acestea sunt de două tipuri: uleiuri naturale şi uleiuri esenţiale. Cele naturale pot fi aplicate direct pe piele, în timp ce uleiurile esenţiale trebuie diluate într-un ulei natural, pentru că sunt iritante pentru piele în concentraţie mare.

De asemenea, este foarte important să alegi numai uleiuri 100% naturale, presate la rece, din surse sigure. 

Pentru acnee: Ulei esenţial din arbore de ceai

Având proprietăţi antibacteriene, uleiul esenţial din arbore de ceai poate reduce apariţia acneei. Dar pentru că este un ulei esenţial ce ar putea irita pielea, este indicat să-l foloseşti diluat. În 30 de mililitri de ulei de bază, precum ulei de jojoba, argan sau măceşe, pune maximum zece picături de ulei esenţial de arbore de ceai.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ariadnaM pe 20 Iun 2015, 12:47
    de uleiul esential de cocos?

    Ati auzit de uleiul esential de cocos? Eu il folosesc intr-un scrub de cafea, imi place la nebunie cum miroase si imi lasa pielea dupa dus intr-un anume fel. Am citit pe net ca se pune si in cafea, inainte sa o bei dimineata (cate o lingurita) dar nu am probat, sincer. Cine il mai foloseste? Ce parere aveti de el??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod