Frumusete. 4 tratamente revoluţionare pentru un păr sănătos şi strălucitor

Când podoaba ta capilară este puternic afectată de vopsiri repetate, decolorări sau folosirea intensă a ondulatorului sau a plăcii, remediile clasice nu mai sunt suficiente.

Descoperă câteva tratamente inovatoare care te pot ajuta să-i redai strălucirea şi sănătatea:

Scrub pentru scalp

Ai observat că pielea ta este mai catifelată, suplă şi sănătoasă după exfoliere? Aceleaşi efecte benefice le poţi obţine şi prin exfolierea scalpului. Elimini astfel celulele moarte acumulate la suprafaţa pielii capului, care în timp blochează porii, sufocă rădăcinile şi duc la căderea firelor de păr. Iată câteva produse pentru exfolierea scalpului:
Schwarzkopf BC pre-shampoo peeling-treatment - 68 lei
Kerastase Specifique Bain Exfoliant Hydratant - 80 lei
Nioxin Scalp Renew Dermabrasion - 86 de lei

Botox pentru păr

Hair Botox este un tratament de regenerare şi hidratare profundă a firului de păr, cu efecte de îndreptare semipermanentă, de până la şase luni. Produsele de îngrijire conţin substanţe cu efect similar botoxului pentru piele.

Penetrează firul de păr, umple părţile distruse cu substanţe de refacere pe care le fixează în înteriorul acestuia întărind cuticula şi redând elasticitatea. Poţi face acest tratament, care constă în patru paşi, în saloanele de înfrumuseţare. Aplicarea durează aproximativ două ore, iar preţul începe de la aproximativ 200 de lei şi variază în funcţie de lungimea părului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod