Durerea de cap: 5 tratamente naturale. Renunţă la medicamente!

Migdalele constituie un remediu excelent în locul pastilelor, deoarece conţin o substanţă care se regăseşte în majoritatea analgezicelor.
Durerile de cap pot să fie de intensitate diferită, iar în unele cazuri afectează capacitatea de concentrare a persoanei afectate. Ca să nu depinzi de tratamentele medicamentoase, încearcă unele remedii naturale care au un efect garantat.

În primul rând, dacă ai dureri de cap frecvente este de preferat să limitezi consumul de cofeină şi să te asiguri că te hidratezi corespunzător în fiecare zi. De asemenea, unele alimente precum brânzeturile mucegăite, ciocolata, afumăturile, vinul, produsele care conţin grâu şi fructele uscate pot să declanşeze o durere de cap atunci când sunt consumate frecvent şi în cantităţi mai mari.


Ca să nu apelezi la medicamente, iată cele mai bune soluţii naturale care s-au dovedit că atenuează durerile de cap:


1. Migdalele


În loc să arunci pe gât o pastilă este de preferat să optezi pentru un pumn de migdale crude. Acestea sunt considerate a fi un remediu excelent pentru durerile de cap, deoarece conţin salicină, o substanţă care se regăseşte în majoritatea medicamentelor pentru durere.

Este bine să consumi un pumn mare de migdale crude atunci când simţi că începe să te ia o durere de cap.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod