Machiaj cu ruj rosu si extensii de gene

Extensiile de gene fir cu fir: afectează sau nu genele naturale?

Femeie cu buze roz si inel masiv 
 

Extensiile de gene fir cu fir afectează genele naturale?


Cel mai mare pericol pentru genele tale atunci când alegi să-ţi pui extensii de gene fir cu fir este adezivul folosit pentru fixarea acestora. Deşi este un lipici special conceput, acesta poate provoca iritaţii în zona ochilor, mai ales dacă ai pielea foarte sensibilă. În mod obişnuit, aplicarea nu se face chiar la baza genelor naturale pentru ca rădăcinile acestora să nu fie sufocate, ceea ce duce la căderea lor. Dar dacă persoana la care ai apelat pentru a-ţi pune extensii de gene fir cu fir nu este bine pregătită, rişti ca genele tale naturale să fie distruse.
La fel ca şi în cazul rădăcinilor de păr de pe scalp, rădăcinile genelor pot fi afectate de toate substanţele care intră în contact cu ele. Iar atunci când picăturile de adeziv ajung chiar la baza genelor tale naturale, acestea pot fi afectate iremediabil, ceea ce duce la pierderea lor.

De asemenea, greutatea suplimentară pe care fiecare geană trebuie să o suporte are capacitatea de a afecta rezistenţa la nivelul rădăcinii. În cazul extensiilor de păr, greutatea pe care rădăcinile trebuie să o susţină provoacă în timp căderea părului.
Aceasta poartă denumirea de alopecie de tracţiune şi se poate întâmpla la o scară mai mică şi în cazul genelor pe care au fost aplicate extensii.

În concluzie, extensiile de gene fir cu fir nu sunt absolut inofensive pentru genele naturale. De aceea este recomandat să apelezi la ele cu moderaţie, în special la ocazii speciale sau în vacanţele de vară la malul mării, când nu vrei să foloseşti mascara.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod