Ulei de ricin pentru gene mai lungi. Cum să-l foloseşti?

Secretul genelor mai lungi ar putea fi mult mai la îndemână decât te-ai fi gândit. Este vorba de folosirea clasicului ulei de ricin pentru stimularea creşterii genelor.
Genele lungi, dese şi arcuite sunt un adevărat simbol al feminităţii. Nu este mirare că există o întreagă industrie cosmetică destinată exclusiv genelor şi produselor menite să le facă mai frumoase, fie că vorbim de mascara, vopsea de gene, aparat pentru întors genele, loţiuni pentru îngrijirea şi stimularea creşterii genelor, gene false, iar lista poate continua.

Dar secretul genelor mai lungi ar putea fi mult mai la îndemână decât te-ai fi gândit. Este vorba de folosirea clasicului ulei de ricin pentru stimularea creşterii genelor.
Poţi avea gene mai lungi, dese şi sănătoase folosind acest ulei natural pe care să îl cumperi din farmacii sau din magazinele pentru produse naturiste. 

Iată cum să foloseşti ulei de ricin pentru gene mai lungi:


Vei avea nevoie de un tub vechi de mascara sau unul pe care nu îl mai foloseşti, pe care să îl speli foarte bine cu apă fierbinte până când este complet curat, fără nicio urmă de mascara. Lasă-l la uscat timp de câteva ore sau peste noapte. De asemenea, poţi cumpără un tub gol şi curat de mascara din magazinele specializate în produse cosmetice.
Toarnă suficiente picături de ulei de ricin în tub astfel încât periuţa să fie bine îmbibată cu ulei de fiecare dată când este scoasă din tub.
În fiecare seară înainte de culcare, după ce te-ai demachiat, aplică uleiul de ricin pe gene cu ajutorul periuţei aplicatoare, insistând asupra rădăcinilor. 
Poţi folosi uleiul de ricin şi în timpul zilei, atunci când nu te machiezi.
Nu aplica niciodată ulei de ricin pe gene înainte de a aplica mascara pentru că produsul nu va mai adera pe gene şi rişti ca machiajul să se întindă pe faţă de-a lungul zilei.
 
Atenţie! Uleiul de ricin poate fi iritant, mai ales dacă ai ochii sensibili. Aplică uleiul numai pe gene şi la baza lor şi ai grijă să nu îţi intre în ochi. 

Folosit în mod constant, uleiul de ricin îţi va hrăni genele de la rădăcină, le va fortifia şi va stimula creşterea unor noi fire. De asemenea, uleiul are capacitatea de a dizolva urmele minuscule de machiaj şi farduri care se pot acumula între gene şi care în timp le sufocă, provocând căderea lor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod