crema ochi

6 produse pentru ochi care iți garantează o privire expresivă fară efort

Masca de protecție ne obligă să ne concentram mai degrabă pe accentuarea ochilor. Iată ce produse te ajută să ai o privire odihnită și expresivă.
Indiferent de culoarea ochilor tai, exista metode a-i pune in valoare, astfel incat sa te simti irezistibila. Buzele au trecut acum in planul secund, caci in majoritatea timpului sunt acoperite de masca, asa ca rujul nu-si are rostul. Profita insa de aceasta perioada pentru a le ingriji cum trebuie, cu balsamuri de buze hranitoare.

Cat despre ochi, te poti distra cu machiaje creative sau discrete, in functie de personalitatea ta si de ceea ce vrei sa transmiti. Insa chiar daca alegi sa nu porti prea mult machiaj, tot vei gasi utile cateva dintre sfaturile de mai jos.

Iata cum poti sa-ti pui cu usurinta ochii in valoare in fiecare zi:

1.
Foloseste o crema de ochi iluminatoare


Daca vrei sa arati mai tanara sau ca si cum te hidratezi si dormi bine, atunci iti recomand inainte de toate o crema de ochi cu efect iluminator. Aceasta iti ofera un efect de lifting in zona ochilor si iti ilumineaza privirea. Vei parea instant mai fresh si mai odihnita! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod