parfum

5 trucuri de care franțuzoaicele țin cont când folosesc parfumul

Franțuzoaicele au o relație strânsă cu parfumurile: stiu întotdeauna când și ce anume să folosească. În plus, au câteva trucuri care le ajută să-i păstreze efectul mai mult timp.
Desi sună ca un stereotip clasic, abia când ajungi în Franța înțelegi cât de important este parfumul în această țară. Acolo, simplul act de a folosi un parfum este o artă pe care restul lumii trebuie să o învețe, subliniază site-ul Coveteur.

Poate că obișnuiești doar să-ți dai cu puțin parfum pe încheieturile mâinii și pe gât, dar câteva trucuri folosite de franțuzoaice te vor ajuta să-i prelungești efectul.

Împrăștie-l puțin pe păr


Așa cum persistă pe haine, parfumul rezistă la fel de bine și pe păr.
Dacă îl pulverizezi puțin pe firele de păr, îl vei simți de fiecare dată când vei întoarce capul. Și vei avea o senzație foarte plăcută.

Lasă parfumul să se usuce


De multe ori aplici parfumul pe încheieturi și apoi le freci puțin. Acest gest degradează, însă, intensitatea parfumului. Acesta trebuie să-și etaleze toate valențele în fața ta de la prima pulverizare, așa că lasă-l să se usuce singur pe pielea ta. Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod