Decorațiuni de brad de la LEROY MERLIN pentru un Crăciun în stilul tău

În luna decembrie gândul nostru zboară la magia sărbătorilor de iarnă, la modul în care decorăm casa, la bradul și accesoriile de Crăciun, precum și la cadourile pe care le oferim celor dragi.
LEROY MERLIN vine în întâmpinarea clienților săi cu produse destinate să aducă în casă mirosul și atmosfera de sărbătoare, ţinând cont de tendințe şi ideile originale de realizare a unui mediu cât mai călduros.

Colecția din acest an cuprinde 3 stiluri: Crăciunul din turtă dulce, menit să aducă în prezent clipele din copilărie, jucăriile și poveștile, Crăciunul cu parfum de brad, un stil mai potrivit celor care se regăsesc într-un mediu apropiat de natură și Crăciunul tradițional în familie, un stil pe placul tuturor membrilor familiei. 

Crăciunul din turtă dulce este cu siguranță cel preferat de către cei mici, însă și de adulți, căci trezesc în ei emoția și bucuria perioadei din copilărie.
De la emoția așteptării împodobirii bradului și până la momentul venirii lui Moș Crăciun, Crăciunul din turtă dulce creionează în jurul fiecăruia dintre noi amintirea vremurilor de demult. La aceasta se mai adaugă jucăriile și figurinele care completează cadrul feeric de sărbătoare.

Crăciunul cu parfum de brad este un stil cu care pot rezona în special oamenii care au o legătură specială cu natura. Elementul central al acestui stil este reprezentat de decorațiunile derivate din natură precum: frunze, scoarță, cele realizate din lemn sau din diverse materiale din sticlă. 

Crăciunul tradițional în familie este despre familie și prieteni, cu toții reuniți în jurul mesei de Crăciun.
Cadourile alese pentru fiecare în parte și ambalate cu grijă, colindele, mirosul cozonacului și al prăjiturilor abia scoase din cuptor completează cadrul de poveste a celei mai așteptate perioade de peste an. Din punct de vedere cromatic, acest stil este caracterizat de nuanțe puternice de roșu, auriu, verde, argintiu.  

Dacă ai cumpărat bradul de la LEROY MERLIN, te încurajăm să nu îl arunci și în luna ianuarie să îl duci în oricare magazin LEROY MERLIN pentru a putea fi reutilizat în centre specializate.
În schimbul bradului returnat, vei fi răsplătit cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod