30 de manichiuri pentru petrecerea de Revelion

Unghiile tale vor fi în centrul atenției la petrecerea de Anul Nou, fie că vrei sau nu. Pentru că vei ciocni paharul de șampanie cu toți cei dragi, manichiura ta va fi în toate fotografiile.
Ai grijă ca unghiile tale să fie un accesoriu perfect pentru ținuta ta de la petrecerea de Revelion. Iată ce stiluri să încerci:

Combinația mat - glitter

Contrastul puternic dintre o ojă mată și un glitter este alegerea ideală pentru o manichiură foarte interesantă de Revelion. Folosește o ojă mată închisă la culoare pentru ca efectul să fie și mai dramatic. În loc să investești în oje cu finish mat, cumpără un singur gel pentru matifiere, care te va ajuta să transformi orice ojă clasică într-una mată.

Modele geometrice

Anul 2016 a fost anul motivelor geometrice minimaliste, un stil care dă semne să se mențină și în 2017. Triunghiurile, romburile sau liniile subțiri sunt foarte ușor de realizat și îți vor oferi rapid un look modern.

French reinventat

Manichiura french, atât de mult folosită în urmă cu numai câțiva ani, este transformată în prezent în nenumărate variante. De la vârfuri colorate în roșu, negru, glitter, nuanțe metalice sau aceeași culoare cu cea a unghiei, dar în variantă mată, toate acestea sunt câteva idei de manichiură french pe care să le încerci de Revelion.

Manichiura semilună

Acest tip de manichiură presupune desenarea unei semilune la baza unghiei, într-o nuanță diferită de cea a restului unghiei. Este un stil care devine tot mai poopular pe zi ce trece, fiind de ani buni în tendințe.
Folosește combinații contrastante de culori pentru a pune cât mai bine în valoare manichiura ta Moon în noaptea de Anul Nou.

Oja metalică

Nuanțele metalice se numără printre stilurile vedetă ale anului 2016 și cel mai probabil vor rămâne astfel și în 2017. Poți folosi pentru unghiile tale efectul de oglindă, optând pentru manichiuri de un auriu sau argintiu impecabil. De asemenea, ai putea alege unghiile cu efect de vitraliu, tot în nuanțe metalice. 

Desene tematice

Dacă îți plac manichiurile cu desene, atunci pictează-ți pe unghii focuri de artificii, pahare de șampanie, cifrele care compun anul 2017 sau chiar mesaje scrise. Iar în cazul în care nu ai ustensilele necesare pentru a desena pe unghii, folosește un bold înfipt în guma de șters a unui creion.
Vei obține în acest fel o unealtă care te va ajuta să desenezi cu ușurință pe unghii. De asemena, poți folosi ștampile special concepute pentru a obține unghii cu modele.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod