Calităţile zodiei tale pentru care eşti invidiată

Fiecare zodie are calităţile şi defectele ei. Descoperă care este punctul forte al zodiei tale pentru care te invidiază toată lumea!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornii sunt firi dârze, puternice, foarte încăpăţânate. Deşi sună negativ, asta e o calitate importantă. Un Capricorn nu se duce niciodată la culcare cu gândul că vrea ceva anume, el întotdeauna are ceea ce îi trebuie pentru că revendică fără ocolişuri ceea ce îşi doreşte.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

Nativii din această zodie au inimă mare şi asta simt toţi cei apropiaţi. Vărsătorii se implică, sunt voluntari şi în general le pasă mai mult decât celorlalţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Capacitatea lor de a empatiza e râvnită de mulţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O minte creativă, care îşi pune amprenta asupra celorlalţi. Peştii sunt artişti prin excelenţă şi chiar dacă nu se remarcă imediat, datorită naturii lor liniştite şi discrete, mai devreme sau mai târziu geniul lor iese la iveală.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu-i bine să te pui cu un berbec, toată lumea ştie asta. E o zodie a oamenilor aventuroşi, tot timpul dispuşi să încerce ceva nou, toată lumea îi invidiază pentru spiritul lor deschis, capabil să mişte lucrurile din loc când totul pare de neclintit. Ai o energie debordantă şi destul şarm ca să ştii pe ce te bazezi şi nu datorezi nimănui nimic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu dai doi bani pe ce cred ceilalţi despre tine şi bine faci. Mulţi spun asta, dar tu chiar faci asta. Eşti pe picioarele tale, te descurci şi acţionezi aşa cum vrei tu, fără să aştepţi să fie alţii de acord. Puţini îşi permit aşa ceva, prin urmare e normal cumva să te invidieze pentru caracterul tău independent şi puternic.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai un şarm captivant, care îi convinge pe ceilalţi să parieze pe tine şi pe ideile tale. Eşti strălucitoare şi creativă, dar, spre deosebire de alte firi creative, tu ştii cum să-ţi prezinţi ideile ca să le transformi în ceva concret.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Calitatea ta primordială este că ai o capacitate incredibilă de a iubi. Nimeni nu va iubi şi nu te va iubi atât de profund ca tine. Eşti invidiată pentru că poţi să-i oferi partenerului mai mult decât i-a dat fosta, tu îl faci mai fericit şi mai împlinit.

Leu(22 iulie - 22 august)

E o zodie de succes pe care toţi o invidiază, acesta-i adevărul! Leii sunt puternici şi impunători, ei se bucură de succes pentru că nu se feresc să-l caute şi să-l revendice. Nu lasă pe nimeni să-i calce pe coadă sau să le stea în cale, iar forţa lor inspiră respect.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimeni nu poate rezolva o problemă aşa cum reuşeşte Fecioara, aşa că toată lumea vrea să fie cu tine în echipă. Eşti cea mai bună prietenă, cel mai bun angajat şi cea mai romantică iubită, nu-i de mirare că toată lumea are aşteptări mari de la tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Oamenii te invidiază pentru că ai mereu mulţi prieteni, prieteni foarte buni, de calitate, cum nu găseşti oriunde. Eşti o fire sociabilă, caldă, toată lumea se simte bine în preajma ta, de aceea niciodată nu eşti apăsată de singurătate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te implici şi pui pasiune în tot ce faci, nimeni nu te poate acuza că eşti pasivă. Oricine ar vrea să aibă forţa ta. Chiar şi atunci când ceva te îngrijorează îţi aduni toată energia şi te concentrezi pentru a rezolva problema.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti amuzantă şi ai capacitatea de a trece peste amabilităţi ca să obţii ce ţi-ai propus. Toată lumea este un pic invidioasă pe Săgetător fiindcă se pricepe să ne facă să râdem, iar asta nu-i la îndemâna oricui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod