Horoscopul săptămânii. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 2-8 ianuarie 2017

Descoperă cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în prima săptămână a noului an!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Te simţi cam obosită după Sărbători şi trebuie să revii repede în formă, aşa că adoptă un regim alimentar care să te ajute să elimini mai repede toxinele din organism şi să scapi de kilogramele în plus. Culcă-te mult mai devreme decât de obicei şi fă puţină mişcare în fiecare zi.
Nu trebuie să exagerezi cu munca în primele zile ale anului. Prietenii şi familia îţi vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

Ai putea avea parte de dispute aprinse, deşi de obicei aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervoasă şi refuzi dialogul paşnic, crezând că poţi rezolva problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti visătoare şi evazivă în aceste zile. S-ar putea să-ţi fie imposibil să afli exact ce îţi doreşti. Ai obosit să fii pusă tot timpul la colţ. Un coleg sau o rudă insistentă vrea să te implice într-un aranjament care nu-ţi convine. Îi eviţi întrebările şi astfel vei câştiga mai mult timp. În curând vei primi o ofertă mai bună, care te va ajuta să le refuzi cu tact sugestiile insinuoase.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei ajunge la capătul unei perioade de probă care te va ajuta să-ţi lărgeşti orizonturile. Te eliberezi de o situaţie apăsătoare şi vei fi în măsură să-ţi exerciţi individualitatea, nu vei mai fi nevoită să te ascunzi după cuvinte. Vei putea să intri în contact cu persoane ce împărtăşesc interese comune cu ale tale şi nu te vor judeca pentru că eşti diferită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi răsplătită sau îţi vor fi recunoscute meritele pentru o sarcină pe care ai îndeplinit-o cu ceva timp în urmă, dar nu te aştepta ca toată lumea să fie încântată de acest lucru. Din fericire, cineva apropiat e conştient de situaţia în care te afli şi îţi sare în ajutor.
Dacă situaţia ta financiară s-a îmbunătăţit, e bine să-ţi achiţi fără întâziere facturile amânate. Dacă nu, atunci caută repede o soluţie pentru că vei pierde bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai putea fi obligată să-ţi schimbi poziţia pe care ai adoptat-o. Deşi asta te va nemulţumi profund, până la urmă se va dovedi un lucru benefic pentru tine. E foarte important pentru succesul tău să ai grijă mai mult de aspectul fizic, să piezi în greutate pentru a-ţi menţine sănătatea şi chiar să adopţi o manieră diferită de comunicare. Când vei vedea cât de mult ai de câştigat, te vei întreba de ce n-ai făcut aceste schimbări mai devreme. Mergi mai departe şi nu vei pierde următoarele oportunităţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Descoperireaa unui secret dureros este întotdeauna dificilă, dar dacă vei păstra în continuare tăcerea îţi va fi şi mai greu. Recunoaşte că te confrunţi cu o dilemă. O persoană autoritară îţi va veni în ajutor. Oamenii sunt mult mai puţini răutăcioşi decât crezi - colegii vor sări în ajutorul tău pentru a depăşi dificultăţile cu care te confrunţi.
O problemă sâcâitoare de sănătate se va uşura dacă îţi vei schimba stilul de viaţă. Nu subestima niciodată legătura dintre o minte sănătoasă şi un corp puternic.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu scapi de gafe, dar dacă treci peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face ai şanse să nu-şi dea nimeni seama. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, fiindcă problema pe care ai generat-o într-un moment de neatenţie nu e aşa de gravă. Cu o glumă şi cu o figură de copil naiv poţi trece cu brio peste această cumpănă. Lumea va râde şi va înţelege că nu ai avut nici o intenţie negativă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O schimbare poate apărea în această săptămână când şeful sau un prieten va pleca departe, iar acest lucru te va necăji. Îţi vei petrece mai mult timp la locul de muncă, încercând să compensezi lipsa lui. Familia şi prietenii nu vor fi încântaţi, dar nu vor avea ce face. Totuşi, vei avea şi de câştigat - dacă îţi asumi responsabilităţi suplimentare, veniturile tale pot creşte. Poate că vei avea norocul să fii promovată sau să munceşti într-un loc mai frumos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu deţii toate informaţiile de care aveți nevoie, acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se mai clarifică lucrurile. Nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aşteptaţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Răbdarea îţi va fi recompensată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O sursă de venit este pe cale să dispară, dar vei primi vestea ca pe o uşurare. Te-ai săturat să munceşti pentru tot felul de oameni pretenţioşi din cale afară pe care nu-i mulţumeşti niciodată. Acum când eşti liberă să profiţi de noi oportunităţi, un fost coleg îţi va face o ofertă neaşteptată, care va implica responsabilităţi şi ore neobişnuite, dar asta nu-i o problemă pentru tine. De fapt, te vei bucura de schimbarea radicală de ritm.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Discuţiile pe care le ai cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea în voi se amplifică. La tot ce propuneți, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum îţi susţii cu toată forţa partenerul. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul pune suflet, celălalt adaugă raţiune, unul deschide drumul, iar celălalt îl urmează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod