De ce îi vei lipsi fostului iubit, în funcţie de zodia lui

Chiar dacă v-aţi despărţit, cu siguranţă nu va uita niciodată unele lucruri pe care le făceai. Află ce regretă că a pierdut!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fostul tău iubit nu va uita niciodată cum îl făceai să râdă până nu mai putea.

Mereu îl înveseleai atunci când avea nevoie, l-ai încurajat să facă lucruri noi li să viziteze locuri necunoscute. I-ai deschis orizonturile şi va regreta că nu o vei mai face în continuare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fostul tău va regreta că te-a lăsat să pleci, pentru că abia acum va realiza că eşti tot ce şi-ar putea dori un partener.

Eşti stabilă, responsabilă şi sigur, de aceea toţi par plângăcioşi pe lângă tine. I-ai arătat că totul e posibil dacă vrei şi toate obiectivele sunt realizabile dacă lupţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fostul tău va regreta aprecierea pe care i-o arătai şi încurajările de a fi el însuşi.

Indiferent de cum ar fi fost privit, tu îl împingeai să facă ce simte. L-ai ajutat să se simtă confortabil în propria-i piele şi să se poarte natural, chiar dacă alţii l-ar judeca sau l-ar găsi ciudat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fostului tău iubit îi va lipsi modul vibrant în care vezi viaţa şi cum îl făceai să vadă lucrurile ca fiind mult mai interesante decât credea de fapt.

El ştie abia acum că nu va mai găsi pe nimeni atât de darnică şi altruistă ca tine şi îi vine să urle când vede cât de banală şi monotonă e viaţa lui de acum.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fostului tău iubit îi va lipsi cum tu făceai ca totul să fie interesant şi distractiv.

După despărţire, acesta se va teme că viaţa lui va deveni un pic prea plictisitoare, pentru că tot ce face el va păli în faţa acţiunilor tale. Fără tine în jurul lui va fi ca mâncarea fără sare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fostului tău iubit îi va lipsi siguranţa pe care i-o ofereai şi cât de iubit îl făceai să se simtă.

Alături de tine se simţea înconjurat de afecţiune şi iubea faptul că te asigurai clipă de clipă că îl faci fericit. Mereu l-ai ţinut în spate şi îi va fi dor de rolul tău de avocat în relaţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fostului tău iubit îi va lipsi cum tu transformai lucrurile obişnuite în unele cu adevărat speciale şi că l-ai încurajat să scape de preconcepţii.

Faptul că îl învăţai să privească totul dintr-o altă perspectivă şi să înţelegi sau să apreciezi opiniile alora îi vor lipsi enorm.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fostului tău iubit îi va lipsi iubirea pe care i-o ofereai.

Nimeni nu poate iubi atât de mult ca tine, complet şi pe deplin. Sentimentele tale sunt mai puternice decât ale oricărui alt semn şi emani afecţiune şi grijă prin toţi porii. De toate aceste lucruri i se va face dor tot mai des!

Leu(22 iulie - 22 august)

Fostului tău iubit îi va lipsi încrederea pe care o aveai în el şi modul în care te asigurai întotdeuna că el era fericit şi făcea cele mai bune alegeri în viaţă.

L-ai făcut să se simtă important şi harnic, i-ai gâdilat orgoliul şi îi arătai mereu cât de mult contează pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fostului tău iubit i se va face dor de transformările la care îl supuneai.

I-ai luat viaţa aşa cum era şi ai făcut-o de o mie de ori mai bună şi mai frumoasă. Tu erai cea care repara tot şi cea care a scos tot ce avea el mai bun, dar i-ai dat şi încrederea că se poate ocupa de orice problemă pe care o putea întâmpina.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fostului tău iubit îi va lipsi liniştea pe care i-o ofereai, dar şi felul în care îl făceai să se simtă în societate.

Îi va fi extrem de dor de aprecierile pe care cuplul vostru le declanşa de fiecare dată când eraţi împreună. Niciodată nu era judecat atunci când stăteai lângă el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fostului tău îi va lipsi pasiunea cu care îţi trăiai viaţa, dar şi apetitul tău sexual extrem de crescut.

L-ai învăţat multe şi îşi va aminti cu mare regret ori de câte ori dă piept cu situaţii similare prin care a trecut alături de tine. Nu i-a fpst uşor cu tine, dar nici acum nu îi e!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod