Vârsta perfectă pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

Semnul zodiacal te poate ajuta să înţelegi care este cea mai bună perioadă din viaţa ta pentru o căsătorie pentru totdeauna!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii nu se grăbesc şi le place să aibă mulţi parteneri de-a lungul timpului.

Chiar dacă sunt angajaţi în relaţii serioase, aceştia amână cât pot de mult marele eveniment. Cel mai bun moment de căsătorie ar fi la vârsta de 35 de ani când vor simţi că au experimentat tot ce au putut şi vor fi pregătiţi pentru a se concentra doar pe o singură persoană.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest nativ îşi doreşte o viaţă de familie cât mai devreme posibil şi caută să aibă legături stranse şi serioase din prima.

El este loial şi devotat persoanei cu care începe o relaţie, lucru care îl ajută să depăşească multe obstacole care ar putea apărea pe parcursul vieţii. Cel mai bun moment pentru căsătorie pentru Capricorni ar fi imediat după ce împlinesc vârsta de 20 de ani.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Aceşti nativi nu îşi doresc deloc să se căsătorească, ci mai degrabă vor să fie unici şi originali.

Aleg adesea să călătorească şi să exploreze lumea, căutând să îşi îndeplinească mai întâi propriile plăceri. Cel mai bun moment pentru căsătorie al Vărsătorilor ar fi între 40 şi 50 de ani.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ urăşte să fie singur, de aceea ar putea să acţioneze rapid.

Această grabă ar putea provoca un eşec, însă asta nu înseamnă că trebuie să aştepte la nesfârşit până să facă pasul cel mare. Cel mai bun moment pentru căsătorie ar fi la vârsta de 26 de ani.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul aleargă după acest mare moment şi este extrem de entuziasmat de căsătorie.

El urăşte să aştepte şi ar putea lua decizii impulsive cu rezultate finale proaste. Din cauza grabei ar putea să aibă parte de un eşec sentimental, de aceea cel mai bine ar fi să aştepte până împlineşte cel puţin 30 de ani până a-şi lua acest angajament.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii caută stabilitate, iar acest lucru poate face aşteptarea mai mare până să îşi găsească pe cineva exact pe placul lor.

Cu toate aceastea, ei ar trebui să se oprească atunci când îşi găsesc liniştea interioară. Cel mai bun moment pentru căsătorie pentru aceşti nativi este după vârsta de 30 de ani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt instabili şi îşi schimbă mereu direcţia indiferent de situaţie.

Dacă acum au impresia că şi-au găsit jumătatea, e posibil ca a doua zi să regrete decizia pe care au luat-o. După 30 de ani va începe să se liniştească, însă vârsta perfectă pentru căsătorie este de 35 de ani.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul caută siguranţa în cuplu.

Pentru el, această stabilitate poate veni de la vârste fragede, atunci când în partenerul lui va găsi un refugiu şi o legătură atât de strânsă care va părea imposibil de rupt. Cel mai bun moment pentru căsătorie va fi în jurul vârstei de 25 de ani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este cunoscut ca un mare cuceritor, iar asta înseamnă că nu se grăbeşte să facă pasul cel mare.

Se va linişti destul de târziu şi doar atunci va simţi că trebuie să se aşeze la casa lui. Cel mai bun moment pentru acest nativ de a se căsători este în apropierea vârstei de 40 de ani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele au ideile lor pe care nu vei reuşi să i le schimbi sub nicio formă.

Ele se vor grăbi să facă pasul cel mare pentru că aşa şi-au setat, însă nu este cea mai bună decizie. Aceşti nativi ar trebui să aştepte până la 27 de ani cel puţin pentru a avea un mariaj de succes.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele vor simplitate şi nu îşi doresc nunţi mari şi extravagante.

Vor să facă marele pas atunci când vor simţi că şi-au găsit alesul indiferent de context, decor sau organizare. Cel mai bun moment pentru o căsătorie de succes al acestor nativi ar fi între vârstele 20 şi 25 de ani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este posesiv, ceea ce poate să însemne că îşi va dori să facă marele pas cât mai repede posibil.

Se va grăbi mânat de gelozie, însă acest lucru îi va cauza probleme în mariaj. Cel mai bun moment pentru căsătorie ar fi la vârsta de 38, 39 de ani când va ajunge să se maturizeze suficient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod