Manichiura cu ojă roșie, reinventată. 10 stiluri inedite pe care să le încerci

Oja roșie reprezintă de multă vreme alegerea pentru o manichiură clasică, feminină. Dacă îți plac unghiile roșii, dar ești adepta unui look modern și original, atunci poți încerca noi stiluri reinventate de manichiuri cu ojă roșie. Iată ce să încerci:

Manichiură roșie minimalistă

Stilul minimalist este o tendință majoră în materie de manichiuri anul acesta. Principalele elemente sunt liniile drepte, punctele și formele geometrice simple. O linie oblică trasată pe unghiile tale colorate în roșu te va ajuta să obții rapid o astfel de manichiură. Ai grijă ca liniile să fie subțiri, discrete și cât se poate de drepte și definite.
Manichiur? ro?ie minimalist?

Unghii roșii cu bază metalică

Este un stil care se potrivește de minune sezonului de iarnă și mai ales sărbătorilor care se apropie. Conturează baza unghiilor cu o ojă în nuanțe metalice pentru a oferi un plus de eleganță manichiurii tale.
Auriul și cuprul se asortează cel mai bine cu o nuanță caldă de roșu.
Unghii ro?ii cu baz? metalic?

Unghii colorate pe ambele părți

O idee de manichiură cât se poate de originală, dar care se potrivește numai celor care au unghiile lungi. Vopsește-ți unghiile în roșul tău preferat, iar pe spatele lor, pe lungime, aplică o altă nuanță, de preferat o culoare constrastantă, care să iasă cât mai bine în evidență. Manichiura ta va fi cu siguranță admirată!
Unghii colorate pe ambele p?r?i

Unghii în dungi

Un alt stil festiv, ideal pemntru o manichiură pentru Crăciun. Colorează-ți unghiile cu roșul tău preferat și aplică pe jumătatea lor câteva dungi transversale.
Combinația de alb, roșu și roz se potrivește de minune cu atmosfera lunii decembrie.
Unghii �n dungi


Manichiură roșie cu detalii

Pe suprafața roșie a unghiilor, aplică detalii interesante, care vor oferi un plus de originalitate manichiurii. Folosește ștampile și șabloane speciale pentru desene pe unghii și vei obține instant o manichiură deosebită.
Manichiur? ro?ie cu detalii
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod