Manichiuri spectaculoase pe care le faci în 5 minute

Îți place la nebunie să ai o manichiură de invidiat, dar nu ai prea mult timp la dispoziție pentru unghiile tale? Încearcă aceste stiluri ușor de realizat

Manichiură ombre

Stilul ombre se menține de ani buni în tendințele pentru vopsirea părului, dar este un trend important și în ceea ce privește manichiurile. Este un stil foarte ușor de realizat, pe care îl obții în numai câteva minute. Ai nevoie de trei oje, în tonuri diferite ale aceleiași culori și de un burete moale. Învață din acest tutorial cum să obții rapid o manichiură ombre:




Ziar imprimat


Vrei o manichiură originală, pe care toată lumea să o privească cu admirație? Atunci acest stil foarte interesant este exact ce îți trebuie! Poți să imprimi rapid pe unghiile tale literele de pe pagina unui ziar. Tot ce trebuie să faci este să aplici alcool pe unghii, apoi să lipești bucățele de ziar care vor lăsa scrisul pe unghiile tale.
Vezi în filmulețul de mai jos cum să-ți faci această manichiură:




Manichiură cu scotch


Folosind o banală bandă de scotch poți să realizezi desene foarte interesante pe unghiile tale. Lipește banda pe unghii în modelele pe care le dorești, apoi aplică oja. Vei obține rapid o manichiură care pare complicată și dificl de realizat, deși o realizezi în numai câteva minute. Iată cum să folosești scotch-ul pentru o manichiură originală:




Manichiură în dungi


Pentru acest stil ai nevoie de o simplă pensulă de tip evantai, cu ajutorul căreia să trasezi linii orizontale pe unghiile tale. Poți folosi diverse nuanțe de ojă, dar dacă vrei să imiți efectul de marmură, atunci alege ca fond oja albă și folosește una neagră pentru a trasa dungile subțiri.
Învață din acest tutorial cum să obții rapid o manichiură în dungi:




Manichiură cu buline


Bulinele sunt perfecte pentru o manichiură cu un aer tineresc și chiar copilăros. Dar cu un plus de originalitate, poți să oferi un farmec aparte unui desen simplu cu buline pe unghiile tale. Folosește o ustensilă specială cu cap rotund pentru a face punctele pe unghii, iar dacă nu ai una, improvizează. Înfige un bold în guma unui creion și folosește gămălia pentru a desene bulinele pe unghii.
Vezi în tutorialul de mai jos cum să-ți faci această manichiură cu buline:



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod