Unghii colorate

10 trucuri ingenioase pentru a obține o manichiură perfectă acasă

Îți place să ai o manichiură perfectă, dar nu reușești de fiecare dată să obții rezultate ca la salon? Câteva trucuri simple și neașteptate te pot salva de fiecare dată. Iată ce să încerci:

Usucă rapid oja

Dacă ai aplicat oja pe unghii și nu ai timp de așteptat ca să se usuce complet, poți să apelezi la un truc miraculos: lasă-le să se usuce numai trei minute la aer, apoi ține-ți unghiile în apă foarte rece timp de alte trei minute. Oja se va întări complet și vei avea instant o manichiură perfectă!

Repară o unghie ruptă

Atunci când ți se rupe o unghie pe lateral, o poți "repara" cu ajutorul unui pliculeț de ceai. Rupe o bucățică foarte mică din hârtia unui plic de ceai, aplică un strat subțire de lac pe unghie și lipește bucățica de hârtie.
Aplică apoi ojă. În acest fel unghia va continua să crească și nu se va rupe.

Îndepărtează ușor glitterul

Este foarte dificil să ștergi oja cu sclipici de pe unghii. Dar acest truc te va ajuta să scapi de ea rapid! Ai nevoie de zece bucățele mici de vată sau dischete demachiante pe care să le îmbibi în acetonă. Așază apoi fiecare bucățică pe o unghie și înfășoară-ți vărfurile degetelor cu folie de aluminiu. Lasă acetona să acționeze timp de cinci minute și îndepărtează apăsând ușor pe vată pentru a lua tot glitterul de pe unghie odată cu ea.

Imprimă solzi pe unghii cu o lufă

Lufa pentru baie realizată din plasă cu ochiuri fine este ideală pentru a obține un desen interesant pe unghii. Ochiurile mici ale acestui material îți vor permite să realizezi desene în forma unor solzi pe unghiile tale.
Taie o bucățică de material dintr-o lufă, așaz-o pe unghia colorată cu ojă, apoi aplică cu un burete o altă nuanță de ojă. Vei obține o manichiură perfectă!

Imprimă ziar pe unghii pentru o manichiură perfectă

O tehnică foarte interesantă este aceea de a imprima scrisul de pe o bucățică de ziar pe unghiile tale. Tot ce trebuie să faci este să-ți umezești unghia cu alcool sanitar, să lipești bucățica de ziar pe unghie, să ții câteva secunde presat pe unghie, iar apoi să îndepărtezi.
Literele vor rămâne în acest fel imprimate pe oja ta. Aplică la final un lac transparent pentru a proteja scrisul imprimat pe unghii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod