Unghii colorate

10 trucuri ingenioase pentru a obține o manichiură perfectă acasă

Nuante de oja

Fă-ți singură unelte pentru pictura pe unghii

Înfige într-un creion cu gumă un bold și vei obține imediat un instrument cu care să realizezi desene interesante pe unghii. Este soluția ideală pentru a realiza foarte ușor o manichiură cu picățele sau buline.

Îndepărtează petele galbene

După ce folosești oja în culori închise, unghiile tale pot rămâne pătate. Dar ai la îndemână remedii simple și naturale pentru a le reda albul natural. Folosește bicarbonatul de sodiu în amestec cu apa oxigenată sau zeamă de lămâie pentru a-ți freca unghiile.
Aceste substanțe îndepărtează petele și îți lasă unghiile albe.

Șterge urmele de ojă

Atunci când depășești conturul unghiei și îți murdărești marginile unghiilor cu ojă, o pensulă moale, înmuiată în acetona te va ajuta să ștergi urmele și să ai la final o manichiură perfectă. Folosește o pensulă pentru pictură și ai grijă să nu fie prea mult îmbibată în acetonă astfel încât să nu îți curgă pe unghii.

Cum să aplici oja cu glitter masiv

O soluție pentru ca glitterul să fie distribuit uniform pe unghie atunci când aplici o astfel de ojă este aceea de a pune o picătură în centrul unghiei, apoi distribuie uniform bucățelele de sclipici. Dacă aplici cu pensula de la bază către vârfuri așa cum faci cu o ojă obișnuită, glitterul se va lipi de pensulă și nu va rămâne uniform pe unghii.

Aplică oja în straturi multiple, subțiri

Este o greșeală majoră să aplici un singur strat gros de ojă pe unghii. Se va usca foarte greu, vor rămâne urme inestetice și se va desprinde cu ușurință.
În schimb, aplică până la trei straturi foarte subțiri. Oja trebuie să se usuce parțial între aplicări.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod