5 accesorii de păr pe care fashionistele le poartă în această toamnă

5 accesorii de păr pe care fashionistele le poartă în această toamnă

Accesoriile de păr reprezintă cea mai simplă modalitate de a transforma chiar și cea mai simplă coafură într-una excelentă. Descoperă accesoriile de păr pe care le poartă fashionistele în acest sezon.
Nu ai deloc răbdare să-ți faci coafuri elaborate și nici nu te pricepi prea bine? Nu e nicio problemă, pentru că accesoriile pentru păr te pot salva în orice situație. Din fericire, în ultimele sezoane accesoriile de păr s-au numărat printre cele mai importante tendințe în materie de coafuri. Iar dacă nu le-ai încercat până acum, în această toamnă este momentul ideal să descoperi puterea accesoriilor. 

Dacă laudele ți se par exagerate, trebuie doar să le încerci. Vei vedea cât de simplu este să transformi rapid o cofură simplă într-una senzațională cu ajutorul unei bentițe plușate, unei clame interesante sau unei bandane. Nu doar coafura ta va fi transformată, ci și întregul look. Accesorizarea coafurilor este o variantă simplă de a oferi un plus de stil oricărei ținute. 

Iar partea cea mai interesantă este că nici nu trebuie să te coafezi.
Este suficient să-ți prinzi părul pe o parte cu o agrafă decorată cu perle, cristale sau un model inedit. De asemenea, o bandană cu imprimeu interesant te va ajuta să maschezi faptul că nu te-ai spălat pe cap și în același timp va adauga culoare și personalitate ținutei.

Citește și: Bretonul cortină, tunsoarea virală de pe TikTok care se potrivește oricui


Având atâtea avantaje, nu este de mirare că fashionistele și influencerițele de pe Instagram au făcut o reală obsesie pentru accesoriile de păr. În acest sezon, câteva modele de accesorii se fac remarcate. Iată ce accesorii de păr poartă fashionistele în această toamnă:

Elastice de păr din organza



Dacă ai copilărit în anii '90, sigur îți amintești de aceste elastice pentru păr îmbrăcate în material textil.
Sunt din nou în trend, deja de câțiva ani, dar ce aduce nou acest sezon este materialul inedit cu care sunt acoperite elasticele. Este vorba despre organza sau material de tip voal, care le oferă un aspect feminin și delicat. Sunt foarte populare pe Instagram și se potrivesc cu orice ținută de toamnă.

Bandane



Bandanele și eșarfele nu dau semn că ar ieși prea curând din tendințe. Dacă în această vară am văzut eșarfe purtate pe post de top, în toamna 2020 bandanele sunt incluse în coafuri interesante, care completează perfect orice look. Iubitoarele de modă încep să poarte bandane care se asortează perfect cu ținutele, un truc util pentru a oferi impresia unui outfit elaborat.

Clame de păr în stilul anilor '90



Se pare că anii '90 au un cuvânt important de spus în moda acestui an, ceea ce este valabil și în privința accesoriilor pentru păr.
Se poartă clamele de tip clește, care te ajută să-ți prinzi tot părul dintr-o singură mișcare. Nu este doar un trend, ci și un lucru cât se poate de practic și util. Alege clame statement, din materiale interesante sau culori intense, care în mod sigur nu vor trece neobservate.

Bentițe plușate

Unele dintre bentițele care se poartă sezonul acesta amintesc de coroanele regale, fiind decorate cu cristale, perle sau aplicații strălucitoare. Sunt o alegere perfectă pentru ținutele elegante și outfit-urile de seară sau pentru petreceri. La polul opus se află bentițele acoperite cu material textil încrețit, care se potrivesc cu orice ținută de zi. S-au făcut remarcat modelele cu imprimeu animal print sau floral.

Agrafe deosebite

Nu în ultimul rând, agrafele au parte de o revenire în forță în lumea accesoriilor de păr în tendințe.
Dacă în trecut te străduiai mult să ascunzi agrafele care îți susțineau coafura, acum agrafele sunt cele care se află în prim-plan și care devin vedetele coafurii tale. Există extrem de multe modele frumoase din care poți alege, de la agrafe decorate cu perle, cristale, cu figurine interesante sau unele cu aspect modern și forme geometrice, minimaliste. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod