Bretonul cortină, tunsoarea virală de pe TikTok care se potrivește oricui

Fie că ai descoperit deja TikTok, fie că nu ai încercat încă această rețea de socializare aflată în plină expansiune, un lucru este sigur: tendințele de modă și frumusețe apărute pe această platformă devin rapid virale.
Un exemplu este bretonul de tip cortină, o tunsoare pe care tot mai multe influencerițe au adoptat-o deja. 

Această tunsoare în tendințe pentru toamna 2020, care este inspirată de stilul anilor '60, încadrează perfect chipul și se potrivește oricui, indiferent de forma feței. Așa cum îi spune și numele, bretonul cortină este mai lung decât un breton clasic și este împărțit de obicei pe mijloc.

Hashtagul #curtainbangs are deja peste cinci milioane de vizualizări pe TikTok și este în continuă creștere, iar imaginile înainte și după postate de cele care au adoptat acest look demonstrează că este o tunsoare care arată excelent indiferent de forma chipului sau textura părului.

Citește și: Tunsori care nu necesită aranjare.
Sunt frumoase și ușor de întreținut!

Mai mult decât popular, bretonul cortină este cel mai ușor de purtat tip de breton. În loc să adopți un breton drept, care necesită cu regularitate aranjare și scurtare, lungimea ceva mai mare a bretonului cortină îl face simplu de întreținut. De fapt, este o variantă execlentă de a transforma un breton clasic pe care vrei să-l lași să crească.

De asemenea, pentru că este o tunsoare care se continuă în scări, adaugă mai mult volum și creează o continuitate care te avantajează chiar dacă ai părul lung, mediu sau scurt.
Bretonul cortină se potrivește foarte bine părului drept, ondulat sau creț, având un aspect sexy și relaxat.

La fel ca în cazul oricărui alt trend viral de frumusețe, ar trebui să cântărești cu atenție decizia de a te tunde. Înainte de a face acest pas, poți face un mic test în fața oglinzii. Prinde șuvițele de păr care îți încadrează chipul și ridică-le astfel încât vârfurile să ajungă până aproape de nivelul urechilor. Astfel poți evalua dacă bretonul cortină este o alegere bună sau nu pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod