Tunsori bob filat. 50 de idei din care să te inspiri

Tunsorile bob filat au revenit puternic în tendințe, după ce ani la rând bobul cu vârfuri perfect drepte a fost dominant. Descoperă 50 de idei pentru tunsori bob filat din care să te inspiri.
Multe femei cred că o tunsoare filată ar trebui să aibă acel aspect de pană, cu șuvițe care se subțiază treptat spre vârfuri. Dar o tunsoarea bob filată poate fi realizată în numeroase moduri și tehnici pentru a crea efectul dorit. Filarea persupune subțirea controlată a vârfurilor și suprapunerea unor șuvițe inegale. De cele mai multe ori, specialiștii se folosesc de filare pentru a obține și mai mult volum, ceea ce aparent pare greu de crezut.
 

De ce să alegi tunsori bob filat 

 
Avantajul unei tunsori bob filate este acela că poate fi perfect adaptată în funcție de trăsăturile chipului, dar și în funcție de textura părului pentru ca rezultatul să fie unul care ți se potrivește perfect.
Dacă la începuturile sale bobul era o tunsoare foarte scurtă, care nu depășea nivelul bărbiei, în prezent putem alege dintr-o mulțime de lungimi, începând de la nivelul urechilor și până la umeri.
 

Ce tunsori bob filat ți se potrivesc 

 
Un bob filat delicat, care ajunge până la nivelul umerilor, se potrivește oricărei forme a feței și oricărui tip de păr, putând fi purtat drept, ondulat sau ușor răvășit, pentru un aspect sexy și relaxat.

Bobul unghiular, cu colțurile din față alungite, se potrivește foarte bine celor care au fața rotundă.
Secretul este ca șuvițele scurte și filate să înceapă de la nivelul bărbiei în jos, pentru a nu amplifica efectul de volum.

Și bretonul este o opțiune excelentă pentru o tunsoare bob filată. Dacă ai părul ondulat îți va oferi un look retro interesant, în stil Brigitte Bardot. Bobul cu breton este, de asemenea, un trend important și îl poți încerca indiferent dacă ai părul drept sau ondulat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod