Tunsori care nu necesită aranjare. Sunt frumoase și ușor de întreținut!

Descoperă 50 de tunsori care nu necesită aranjare. Au apus vremurile în care femeile cu părul creț stăteau cu orele în fața oglinzii pentru a-și îndrepta părul, iar cele cu părul drept se chinuiau zi de zi să-și facă bucle.
Suntem tot mai ocupate și vrem să profităm cât mai mult de fiecare clipă, iar tunsorile care nu necesită aranjare ne ajută foarte mult.

Nu înseamnă că va trebui să-ți neglijezi părul sau să alegi un look care nu ți se potrivește. Există foarte multe variante de tunsori care arată excelent și care te scutesc de efort și timp irosit pentru că sunt simplu de aranjat. Iată câteva reguli de care să ții cont pentru a-ți alege tunsori care nu necesită aranjare:

Tunsori care nu necesită aranjare: Evită bretonul


Tunsorile cu breton sunt frumoase și oferă acel aspect de păr nearanjat și sexy, dar pentru a obține acest efect bretonul necesită multă atenție. În primul rând trebuie să-l tunzi cu regularitate, o dată la aproximativ două luni sau mai des dacă părul tău crește repede.
Pe de altă parte, fiind scurt, va trebui să-l îndrepți cu placa sau să folosești ondulatorul pentru a-i oferi forma pe care o dorești. Dacă îți dorești breton, dar care nu necesită aranjare, atunci poți alege bretonul lung, pe o parte.

Citește și: Tunsori bob filat. 50 de idei din care să te inspiri

Tunsori care nu necesită aranjare: Părul scurt nu este neapărat ușor de aranjat


La fel ca și în cazul bretonului, părul scurt necesită vizite mai dese la salon pentru a menține forma și lungimea adecvată a tunsorii. Este valabil și în cazul tunsorilor pixie, pe care destul de rar le poți lăsa nearanjate. 

Tunsori care nu necesită aranjare: Ia în calcul textura părului tău


Textura naturală a părului tău este cel mai important factor de care să ții cont atunci când îți alegi o nouă tunsoare.
De asemenea, fii sinceră cu tine - dacă tot ceea ce faci este să te speli pe care și să te usuci, atunci o tunsoare care necesită coafare frecventă nu este o variantă bună. De exemplu, dacă ai părul ondulat și ai văzut o tunsoare pentru părul drept care îți place la nebunie, amintește-ți că vei fi nevoită să folosești zilnic placa. 

Tunsori care nu necesită aranjare: Ce să alegi


Există câteva tunsori care nu par să se demodeze niciodată și care în același timp au avantajul de a fi ușor de îngrijit. Iată ce să încerci:

Păr lung, tuns în scări


Chiar și părul lung poate fi tuns astfel încât să nu necesite prea multă aranjare. Secretul este să alegi o tunsoare în scări, cu șuvițe mai scurte în partea din față, care să-ți încadreze chipul.
Celebra tunsoare Rachel este din nou în trend, fiind cât se poate de ușor de purtat. Deși nu necesită prea multă aranjare, părul lung are nevoie de îngrijire specială. Părul lung sănătos și strălucitor arată bine chiar dacă nu îl coafezi, dar pentru a-i menține sănătatea trebuie să tunzi vârfurile cu regularitate, să folosești balsam la fiecare spălare pe cap și să aplici o mască hidratantă o dată pe săptămână.

Tunsorile bob


Tunsoarea bob este mereu în tendințe din două motive esențiale: se potrivește oricui, indiferent de forma feței, și este o tunsoare care nu necesită prea multă aranjare. Pentru ca tunsoarea ta bob să fie simplu de coafat este de preferat să eviți bretonul drept. Poți opta pentru un breton pe o parte, tuns în scări, care se va integra perfect.
Iar dacă nu ajungi la salon în timp util pentru a-ți scurta bobul, atunci se va transforma într-o tunsoare lob, care este la fel de trendy.

Tunsorile lob


Cu o lungime care ajunge de obicei până la nivelul claviculei, lob-ul este un alt look pe care merită să-l încerci dacă vrei o tunsoare care nu necesită aranjare. Alege un lob care se adaptează texturii părului tău. Starurile și fashionistele de pe Instagram sunt o sursă excelentă de inspirație, multe dintre ele optând pentru acest stil.

Descoperă în galerie 50 de tunsori care nu necesită aranjare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod